dem3ntor Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Salut!vreau sa cumpar un DVD player pentru filme si muzica.ma intereseaza ceva iefin si care sa nu faca figuri la subtitrari.Multumesc! Link spre comentariu
tntgarbage Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 salut philips model dvp3260 sau 3350 cu usb sau dvp 3311 fara usb le gasesti descrierea pe philips.ro. pret: 60 de lei ambalaj original, telecomanda, manuale. posta cu ramburs ajunge in 3 zile lucratoare la tine cu pana in 10 lei taxele postale. am nevoie de nume si de adresa doar. e o varianta de luat in seama Link spre comentariu
Vizitator Mordor Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Pentru nevoile romanului in general nimic nu e mai bun si la un pret decent ca un E-Boda.Am avut vreo 4 variante,in special cele mai vechi si toate au functionat cu mult mai bine ca alte marci de 2-3 ori mai scumpe si cu pretentii.Poti face si upgrade la soft. Link spre comentariu
dem3ntor Postat Ianuarie 18, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 am rezolvat multumita @tntgarbageMultumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum