Vizitator alibabaalibaba Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 buna ziua tuturor. imi spuneti va rog daca si de unde as putea cumpara leduri pe care sa le montez eu pe o reclama luminoasa, im forma de cruce? as vrea sa se aprinsa si sa se stinga. multumesc.pscrucea are dimensiunile de 75x75. oare cam cat ar costa? merita sa o fac cu leduri sau pun mai bine neoane?multumesc tutuor Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Leduri,le poti controla mai bine; de la Saimon(Baritiu 22),dar fa-ti necesarul inainte. Link spre comentariu
Spitfire Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Cu numai 10 lei, gasiti in perioada asta ghirlanda de pom de Craciun, cu 100 LED-uri + controller cu 3 canale/8 programe incluse. Mai ieftin de atat...doar lumina Lunii. Link spre comentariu
AlinEX Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Cu numai 10 lei, gasiti in perioada asta ghirlanda de pom de Craciun, cu 100 LED-uri + controller cu 3 canale/8 programe incluse. Mai ieftin de atat...doar lumina Lunii.serios??? mie mi-a cerut la magazin 150 de lei pe astfel de instalatie cu led! sincer mi se pare cam tras de par pretul... fire, leduri, controler, transport - taxe. etc... http://www.decocraciun.ro/index.php?productID=212 aici este 150 de lei cu 200 de led... cea cu 100 nu cred ca e departeacum ca sa fiu si eu in subiect, cred ca mai ieftin iesi cu neoane insa controlul lor este mai greu, iar cu leduri iese mai frumos si mai economic din punct de vedere energetic!toate bune sarbatoari fericite! Link spre comentariu
Spitfire Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Aia e curata excrocherie, 150 lei/instalatie, in contextul in care si magazinul ala cumpara de la angro-ul Flora, sau de la Dragonul Rosu, ori din Zona 6 Obor... La 10 lei chinezoii au facut instalatiiile suficient de bine, LED-urile sunt uniforme, soclul fiecarui LED e umplut cu silicon, controller-ul e curatel(bineinteles microcontroller-ul e de tip "buba neagra").Vad ca functioneaza de 6 zile fara probleme. Link spre comentariu
AlinEX Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 adica sa inteleg ca le cumpara cu 10 lei si le da cu 150????!!?!!? ce greseala era sa fac!!!!!! scazand taxe, chirii, transport si alte cheltuieli comerciantii au un profit de peste 800% Link spre comentariu
Spitfire Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Prin pietele din Bucuresti(Obor, Gorjului, Progresul, etc) cea cu 100 LED-uri, in varianta rosu, alb, albastru, verde, se vinde cu preturi intre 15-20 lei, cea combinata, avand LED-uri rosii, albastre, galbene, verzi-tot 8 programe-cu 25 lei.Ar fi o sursa buna de LED-uri ieftine o astfel de instalatie, de aia am dat-o "pe teava"... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum