Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

panasonic anglia

flaviu

Postări Recomandate

sasiu euro 10, model tx-28ps1., functioneaza doar in UHF si nu am sunet. la meniu nu apare sc1 si sc2.In calea comuna am schimbat filtrul de 6.0 cu 5.5 si nimic. cum pot sa intru in menu service si ce trebuie sa modific?Cu tasta displey si v- imi apar optiunile dar nu pot sa le modific sau nu stiu cum.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• flaviu

6

• FLORIN IORDACHE

3

• dan cod

1

• Rudi1982

1

Va salut ! Daca se poate sa ne spuneti si noua ce procesor are acest tv-ul al dvs,eu cred ca are acest procesor : SDA5550...dar ne trebuie si noua si teminatia la acest procesor. :da Asteptam !!

Link spre comentariu

am schimbat selectorul , prinde toate posturile dar nu regleaza sunetul care este la minim, iar lumina, contrast, etc., lucreaza.Are cineva un alt dump chiar si de sasiu euro7 care am vazut ca are acelsi menu?

Link spre comentariu

intrarea in service era cum a spus Dan Cod dar era doar pentru Service1, pentru a intra in Service2 este: pr99,bas la max.,treble la min. si se apasa Fsi V- simultan Index de pe telec.Apare service1 , cu tasta verde semerge pana la capat, se apasa Hold si apare service2 si apar optiunile. OP1 pentru selector, OP3 pentru sunet. Ma cam doare capul cat am stat azi cu telecomanda in mana dar a meritat :dans:

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări