Vizitator m3pow Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Salut ! Sunt unele probleme cu placa mea video Radeon 3870x2. Din punct de vedere grafic functioneaza fara nicio problema.Nu apar erori pe ecran sau alte lucruri de genul acesta. Totusi .daca incerc sa instalez drivere sau sa rulez vreo aplicatie primesc un Blue Screen fie cu eroarea atikmpag.sys fie atikmdag.sys. Mai tot din ce tine de software am incercat,de aceea ma gandesc sa fie ceva hardware! Orice idee este binevenita ! Multumesc Link spre comentariu
ComponentePc Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Aceasta eroare apare in urma supraincalzirii hardware. Incearca urmatorul lucru: scoate placa video si curata-i radiatorul. La fel procedezi si cu radiatorul de pe procesorul placii de baza. Ideal este sa ai pasta siliconica pentru a realiza un transfer optimizat de caldura intre cooler si procesor. Link spre comentariu
Vizitator m3pow Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Aceasta eroare apare in urma supraincalzirii hardware. Incearca urmatorul lucru: scoate placa video si curata-i radiatorul. La fel procedezi si cu radiatorul de pe procesorul placii de baza. Ideal este sa ai pasta siliconica pentru a realiza un transfer optimizat de caldura intre cooler si procesor.Salut ! Pasta i-a fost schimbata din cate am inteles! Ati intalnit cazuri asemanatoare cu aceleasi erori in care era necesara aplicare de pasta siliconica? Multumesc ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Va salut ! Eu asi zice altceva ca sa incercati,sa incercati sa intrati in bios si sa vedeti la ce temperaturi lucreaza procesorul si cu placa de baza.Daca nu cautati programul everest si il instalatii si tot asa vedeti ce temperaturi aveti la aproape toate componenele din pc-ul dvs.Succes !!! Link spre comentariu
ComponentePc Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Aceasta eroare apare in urma supraincalzirii hardware. Incearca urmatorul lucru: scoate placa video si curata-i radiatorul. La fel procedezi si cu radiatorul de pe procesorul placii de baza. Ideal este sa ai pasta siliconica pentru a realiza un transfer optimizat de caldura intre cooler si procesor.Salut ! Pasta i-a fost schimbata din cate am inteles! Ati intalnit cazuri asemanatoare cu aceleasi erori in care era necesara aplicare de pasta siliconica? Multumesc !Da, am intalnit cazuri cand radiatorul nu a fost montat corect si intra protectia datorita unei raciri ineficiente. Link spre comentariu
Vizitator m3pow Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Salut Florin si multumesc pentru interes !Procesorul are temperaturi optime chiar si cu un cooler stock! Cat despre placa,in momentul in care am primit-o si am pus-o pentru prima data,NU au aparut niciun fel de erori (erau drivere suplinite de windows). Ulterior m-am mai jucat cu ea prin aplicatii,etc am pus drivere si au inceput simptomele. Radiatorul se afla in housing propriu si ce trebuie facut pentru a corecta aceasta greseala in cazul in care este prezenta !In cazul in care ar fi sa o vand,cam ce pret ar trebui sa cer pe ea. Tocmai am mai dat un 3870x2 identic pentru 100 lei (foarte avariat - condensator lipsa + artefacte si dungi pe ecran) iar persoana a putut sa o rezolve,lucrand in domeniu.Multumesc Link spre comentariu
Vizitator m3pow Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Am desfacut placa pentru a vedea cum se prezinta pasta dintre radiator si cipurile grafice. Intr-adevar pare sa nu fie o cantitate suficienta ,ba chiar foarte foarte subtire stratul ,plus ca nu se prezinta ca o pasta foarte densa. Astept opinii !Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum