Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CONECTARE JACK 3,5 LA PREAMPLIFICARE CASETOFON AUTO

Vizitator Adrian Ciocan

Postări Recomandate

Vizitator Adrian Ciocan

Salut,vin cu o mare rugaminte catre voi si imi cer scuze daca s-a mai discutat subiectul si nu am vazut.Am un cd auto (masina este volvo s40 din 2000) care are si casetofon. Nu are aux in, si varianta modulatorului fm nu este ok. Am gasit pe placa casetofonului doua potentiometre pe care scrie Right si Left si am lipit firele de stanga si dreapta al jack-ului pe piciorusele din mijloc. am folosit o castea blank si un ipod ca sursa pt mufa lipita in preamp insa se aude distorsionat ( pare volumul de intrare prea mare).Aveti idee cum pot face ? ajuta o poza a montajului ?mentionez ca nu sunt de meserie electronist, dar imi place sa incerc :)multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ari_panterra

1

• George

1

Top autori în acest subiect

ai lipit gresit,trebuia sa lipesti pe unul din pinii laterali ai potentiometrului cel ce nu este legat la masa si astfel poti folosi pot-ul pt atenuarea semnalului.oricum greu de crezut ca asta ar fi rezolvarea ideala,mai bine posteaza ceva poze .

Link spre comentariu
Vizitator Adrian Ciocan

salutmerci mult pentru sfat.o sa pun ceva poze, dar ca informatii suplimentare : am evitat pinul care se leaga de masa. sunt trei pini pe fiecare potentiometru : unul la masa, unul care merge intr-un condensator mic de culoare maron-roscat, si unul care nu prea merge nicaieri ( pe care am si lipit). trebuia cumva la iesirea din condensator ?merci mult, stiu ca nu este varianta ideala, dar sunt destul de multumit de cum se aude pe o caseta audio buna, si ma gandesc ca o sa fie ok si ca semnal de aux in pt ipod, iphone, etc. Nu vreau sa ""stric " bordul cu un cd de generatie noua, nu-si are locul .multumesc inca o data!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări