philips Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 Salut , de vreo 7 zile am cumparat o placa video asus gt 440 1gb ram , ddr5 , 128 biti. Problema este urmatoarea: cand intru in joc ( de exemplu nfs hot pursuit) face un zgomot ciudat, sunt momente in joc cand nu face, dar cand merge masina tot timpu face. Cand ies din joc nu mai face defel. Ce probleme are? sa o returnez la garantie? Link spre comentariu
LostCell Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 NU,placa e ok,ventilatoru face galagie cand o folosesti.. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Va salut ! Da si eu tot asa cred ca ventilatoru face galagie mai ales cand pleaca cu turatie mai mare ventilatoru.Eu asi zice ca sa o duceti inapoi la magazin pentru ca este in garantie placa video. Link spre comentariu
philips Postat Decembrie 10, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Daca opresc ventilatorul tot face, cred ca mai degrabe este ceva piesa electronica, se aude cam ca un releu care se inhide si deschide foarte repede. Link spre comentariu
iod2 Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 cam ciudata chestea,,,,,,,,sigur e din placa video? sau face figuri altceva pe la tine prin unitate, care e pura coincidenta. ceva releu pe placa video inca eu nu am auzit......colegul de mai sus a zis bine, cand se incinge placa video se "tureaza" ventilatorul de pe placa video....e corect.....buna idee sa opresti ventilatorul de pe placa video.... Link spre comentariu
Vizitator mokus Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Salut.Am si eu o intrebare,sper ca am nimerit topicul.Am un laptop IBM r40 cu placa video ati radeon 7500 si am vrut sa conectez la televizor ca sa vad pe ecran ce i pe monitor.am setat ce trebuie adica monitor 1 si 2,dar cand conectez ,pe tv se vede doar cei backroundul de pe laptop,nici cursor nici meniu nici icoane.ce ar trebui sa mai setez si unde? Link spre comentariu
amassive Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Salut.Am si eu o intrebare,sper ca am nimerit topicul.Am un laptop IBM r40 cu placa video ati radeon 7500 si am vrut sa conectez la televizor ca sa vad pe ecran ce i pe monitor.am setat ce trebuie adica monitor 1 si 2,dar cand conectez ,pe tv se vede doar cei backroundul de pe laptop,nici cursor nici meniu nici icoane.ce ar trebui sa mai setez si unde? Ai doua optiuni clone si dualview, tu ai ales dualview merge sa vezi si pe tv daca efectiv tragi imaginea (bs player, browser, winamp) minimalizata spre dreapta monitorului de la laptop, ca sa se vada toate icoanele trebuie setat pe clone si atunci ce vezi pe monitor vei vedea si pe tv. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum