srdjan Postat Martie 22, 2012 Autor Partajează Postat Martie 22, 2012 nu te lua cu el ca ii este ciuda ca noi avem si el n-are ) Link spre comentariu
Vizitator zoomer Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 eu tare-s curios ce aduce nou un PIC32 la nivelul de girofaruri, leduri clipitoare uneori, bascom sau ce alte trasnai se posteaza pe aici. banuiesc ca s-a cam mers pe ideea: daca tot e moca de ce sa n-am si eu ?a facut cineva din fericitii posesori ceva cu kit-ul primit si a simtit ca nu mergea facut si cu un 12 sau 16?max32-ul este appealing pentru cei 128kb memorie care permit construirea unei "harti" pe baza distantei aproximate cu un senzor sharp sau cu ultrasunete - cel putin asta vreau sa incerc. Care harta poate fi salvata intr-un eprom for later use.este de asemenea de explorat si interfata USB OTG - niciodata nu m-am gandit la un microcontroller ca USB host - cu un LCD de rezolutie mai mare si un limbaj rudimentar de scripting iti poti face robotul absolut autonom - iti scrii programul direct cu o tastatura, pe robot...sau, iti faci un procesor de text intr-o tastatura - cu un LCD sau inca un microcontroller pentru semnal TV, tastaura USB si un USB storage device accesat cu o librarie de pe net pt arduino (vezi compatibilitatea cu arduino)sau....ma rog, idei sunt mii, sunt puerile si nepractice....de-aia e hobby :)srdjan, ai PM Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum