srdjan Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 http://www.designspark.com/chipkitchallenge eu m-am inscris in 29 noiembrie si azi am primit mail ca imi trimit o placa de dezvoltare. merita efortul pentru ca la farnell e 180 de lei. Congratulations srdjan, Your chipKIT™ Challenge entry has been successful! You will shortly receive your free Microchip chipKIT™ Max32 development board. ...bla bla bla... If you have not received your chipKIT within 14 day of this email, please contact contest@xxx referencing the e-mail address you have used to submit your entry. Regards The DesignSpark team. bafta celor care se incumeta. Link spre comentariu
ramsesrr Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 si eu la fel "DesignSpark Congratulations ramsesrr, Your chipKIT™ Challenge entry has been successful! You will shortly receive your free Microchip chipKIT™ Max32 development board. In the mean time, you can view and update your project entry page here: http://www.designspark.com/node/74629 " Sa ma anunti si pe mine cand o prmesti Link spre comentariu
srdjan Postat Decembrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2011 asta e link-ul entry-ului meu: http://www.designspark.com/node/73641 Link spre comentariu
srdjan Postat Ianuarie 3, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 Al meu a sosit astazi. Asta ca sa raspund la toti userii care m-au rugat sa-i anunt cand vine pentru ca la toti a intarziat destul de mult. A venit cu posta in plic. Cand l-am desfacut am crezut ca sunt medicamente dupa cutie . Nu vine cu nici un cablu, sursa sau cd. Link spre comentariu
ramsesrr Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 Am primit si eu placa azi. Link spre comentariu
hansol Postat Ianuarie 10, 2012 Partajează Postat Ianuarie 10, 2012 Va felicit, azi m am trezit si eu si se pare ca oferta a fost pana pe 20 decembrie.Astept vesti de la voi cum se misca jucara. Link spre comentariu
srdjan Postat Ianuarie 10, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2012 eu am imprumutat-o unui coleg care isi face un cub de led-uri cu latura de 8. din pacate el s-a imbolnavit si nu prea avanseaza cu proiectul pana se insanatoseste. asa ca o sa mai dureze pana imi formez o parere. eu as fi curios la ce frecventa ruleaza. pic-ul daca-mi amintesc bine merge pana la 80MHz dar pe placa am vazut un cristal de 8MHz. Link spre comentariu
hansol Postat Ianuarie 11, 2012 Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 Eu stiam ca la pic urile vechi frecventa reala era cea scrisa pe cip impartita la 4 . In cazul de fata cred ca este 20 .Eu sunt foarte multumit de arduino si vroiam sa testez si varianta pic. Link spre comentariu
nooob64 Postat Ianuarie 11, 2012 Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 Frecventa pic-urilor vechi este cea reala , doar ca instructiunile se executa in 4 cicluri ,iar ceea ce difera este numarul de instructiuni/secunda care le poate executa. PIC-urile mai noi , mai ales PIC32 sunt superioare in orice privinta fata de vechiturile gen 16f628 sau 16f877.Pic-ul de pe aceasta placa este la 1.56 DMIPS/MHz .Chiar daca are 8 Mhz cristal se va folosii PLL-ul , oricum PIC-urile astea sunt SF sunt curios cine o sa poata stoarce tot din ele poate daca pune un uLINUX. Link spre comentariu
expert Postat Ianuarie 13, 2012 Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 confirm si eu primirea placii, a ajuns cu o intarziere serioasa motivata de cei din staff in baza sarbatorilor de iarna! incepe de acum studiul Link spre comentariu
Vizitator yo9hnh Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Placa mea inca nu a sosit si o astept de la inceputul lui Decembrie. Link spre comentariu
Vizitator zoomer Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 hm...cele 1000 de chipkit-uri s-au dat, conscursul e pe final si eu m-am trezit tarziu.este cineva interesat sa isi vanda chipkit-ul? sunt fff interesat, si pretul mi se pare prohibitiv. Link spre comentariu
srdjan Postat Martie 22, 2012 Autor Partajează Postat Martie 22, 2012 este cineva interesat sa isi vanda chipkit-ul? sunt fff interesat, si pretul mi se pare prohibitiv.fa o oferta si vedem, oricum mie nu mi se pare scump doar ca nu l-as fi luat pentru ca nu prea aveam nimic in plan pt el. Link spre comentariu
picolo Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 eu tare-s curios ce aduce nou un PIC32 la nivelul de girofaruri, leduri clipitoare uneori, bascom sau ce alte trasnai se posteaza pe aici. banuiesc ca s-a cam mers pe ideea: daca tot e moca de ce sa n-am si eu ?a facut cineva din fericitii posesori ceva cu kit-ul primit si a simtit ca nu mergea facut si cu un 12 sau 16? Link spre comentariu
Liviu M Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 banuiesc ca s-a cam mers pe ideea: daca tot e moca de ce sa n-am si eu ?Banuiesti prost, ca de cele mai multe ori. N-au fost moca, au fost recompensa unor proiecte.Sau munca la diverse proiecte intra la moca? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum