Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Am nevoie de un IC care sa aprinda succesiv niste led-uri...

BLK

Postări Recomandate

Am urmarit disputa voastra, dar tb sa spun ca nu e una constructiva :(Am intrebat si eu odata pe cineva de la COMET de ce e diferenta mare de pret intre 16F84 si alte controlere (eu ma refeream la atmel atunci) si intradevar mi-a zis ca tocmai ca e cam batran si nu prea se mai gaseste e mai scump... Dar asta nu inseamna ca e mort, pt ca daca urmaresti netul INCA gasesti proiecte destepte facute cu veteranul Z80. Eu nu cred ca Eminescu daca scria cu stilou parker cu penita de aur facea poezii mai destepte decat cele scrise cu pana inmuiata in cerneala :)Sorry pt offtopic!BLK, din pura curiozitate, nu vrei sa ne spui ce vrei sa faci cu schema aia? :smt004

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BLK

8

• Bala

5

• TECH_FUN

2

• one

2

Top autori în acest subiect

Hai ma ca noi glumim. Gasesti tot felul de nebunii cu tot felul de "batranei" pe net pe care oamenii le fac din pasiune. Eu acum am treaba, nu ma apuc sa fac cu f84 doar ca e "vedeta", ar fi o super prostie. Sa lucrezi cu Z80 din cauza ca ti-a animat copilaria si acum vrei sa faci si tu ceva, de dragul vremurilor apuse e una, dar sa folosesti un pic mai vechi si mai scump in locul unuia mai nou si mai bun, cand nostalgia nu e aproape, e absurd.O sa comand, sper, niste folii EL Backlight de dimensiuni mari, o sa pun poate un topic la diverse dupa ce termin toata treaba, ca de 2 saptamani muncesc intens.

Link spre comentariu

Mai discutam si noi .... :partyman: BLK sa pui si tu niste poze cand termini cu descrieri si toate cele !!! Ca pe mine unu chiar m-ai facut curios cu ceea ce vrei sa faci ... :happy1: P.S. Sa nu ma considerati batran !!! Am 22 de ani :bere:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări