Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Control debit GPL

Vizitator feca19

Postări Recomandate

Vizitator feca19

Salutare!In primul rand nu sunt sigur ca deschid tema la locul potrivit, in acest caz rog moderatorii s-o mute unde este locul lui. As avea nevoie de un controller pentru debitul de GPL pe masina. Aceasta ar trebui sa comande un actuator(motoras pas cu pas) care inchide sau deschide - in functie de voltajul masurat pe sonda lambda - supapa de debit pentru GPL. Multumesc pentru idei si solutii :)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• soptea

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Mi-am batut capul cu asa ceva , am si construit chiar un montaj care regla nu debitul de gaz ,ca asta e mai greu ,ci debitul de aer ,plecand de la tensiunea furnizata de sonda lambda .Nu a mers conform asteptarilor ,pana la urma am gasit o combinatie satisfacatoare a suruburilor de reglaj si le-am lasat asa . Solutia electronica inseamna un calculator de gaz , care sa comande un motoras pas cu pas, pe baza informatiilor de la sonda lambda ,senzor apa, clapeta ,etc .Am gasit de ocazie la un service care monteaza gpl ,doar 150 ron , dar tot timpul apar alte cheltuieli .De construit , e mai greu , doar sa gasesti un proiect facut de un tip bazat care nu are ce face cu timpul lui :ras:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări