Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutoor!!probleme la placa de retea

Vizitator norby22

Postări Recomandate

Vizitator norby22

Am reinstalat windowsul si nu gasesc absolut nicaieri driver pentru placa de retea .Model PC Fujitsu Siemens .Serial No.YBES287030,OEM:Scenic W BSO16,Pcul are garantie si nu pot sa-l desfac,cum as putea sa vad modelul placii de retea pentru ca nu ma pot conecta la internet cu PCul.PLssss help me!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gabiz_ro

2

• wally_gatter

1

Modelul nu pare corect.

Dupa serie il identifica Scenic C-W series, dar sunt multe modele si platforme diferite.

Din ce tara provine?

Click dreapta pe My computer > properties > hardware > device manager > click dreapta pe placa de retea > properties > details > hardware ids

Acolo vezi ceva de genul PCI\VEN_14E4&DEV_4311&SUBSYS_004E106B&REV_01

Cauti driver pentru versiunea de windows ce o ai pentru PCI\VEN_14E4&DEV_4311 de exemplu.

(asta e exemplu,cifrele de la ven si dev o sa fie altele in cazul tau)

Pasii anteriori sunt pentru XP ,pentru 7 difera putin.

Link spre comentariu
Vizitator norby22

LA PLACA MEA DE RETEA IMI SCRIE CAM ASA VEN_8086&DEV_1019&SUBSYS_10E SI PE NET NU IMI APARE NICI UN DRIVER PENTRU PLACA ASTA.E UN PC FUJITSU SIEMENS (PE EA SCRIE CA E FACUTA IN GEMANIA DAR SUNT SCRISURI SI IN CHINEZA)

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări