nationalistu Postat Decembrie 8, 2011 Partajează Postat Decembrie 8, 2011 Salut deranjez si eu cu o intrebare,am intrat in posesia acestui receptor satelit si doresc sa intreb daca se merita sa il folosesc,adica sa ai fac rost si de antena parabolica cu lnb-ul respectiv,dupa manufactura si data marcata pe integrate estimez ca a fost fabricat prin 1992,si daca pot folosi la el o parabolica cu lnb-ul respectiv de la receptoarele Dolce.Cu stima.Anexez poze cu el. http://imageshack.us/photo/my-images/853/img0305z.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/267/img0306kt.jpg/ Link spre comentariu
nationalistu Postat Decembrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Nimeni...nimic...0 biti...sfaturi. Link spre comentariu
vio90 Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Nu te obosi,e un receptor analog din perioada de inceput a transmisiilor satelit.Nu mai ai ce face cu el ,nu mai sunt multe transmisii analigice,deoarece toti au trcut pe digital .Daca esti interesat cauta unul digital marcat dvb-s ,pt ca e cativa zeci de lei.Bafta Link spre comentariu
nationalistu Postat Decembrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2011 ,,Nu te obosi,e un receptor analog din perioada de inceput a transmisiilor satelit.Nu mai ai ce face cu el ,nu mai sunt multe transmisii analigice,deoarece toti au trcut pe digital .Daca esti interesat cauta unul digital marcat dvb-s ,pt ca e cativa zeci de lei.Bafta'' Nu ma obosesc prea tare dar tinand cont ca e pur analogic si am si telecomanda lui originala,doresc pentru propria placere sa al reactivez,singura frumusete a unui receptor pur analogic versus de un dvb se poate vedea atunci cand conditiile climatice sunt vitrege,cel digital ramane brusc fara semnal pe cand anticul analogic mai palpaie inca. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 ,,Nu te obosi,e un receptor analog din perioada de inceput a transmisiilor satelit.Nu mai ai ce face cu el ,nu mai sunt multe transmisii analigice,deoarece toti au trcut pe digital .Daca esti interesat cauta unul digital marcat dvb-s ,pt ca e cativa zeci de lei.Bafta'' Nu ma obosesc prea tare dar tinand cont ca e pur analogic si am si telecomanda lui originala,doresc pentru propria placere sa al reactivez,singura frumusete a unui receptor pur analogic versus de un dvb se poate vedea atunci cand conditiile climatice sunt vitrege,cel digital ramane brusc fara semnal pe cand anticul analogic mai palpaie inca.Da,mai palpaie inca,dar transmisiile analogice sunt pe cale de disparitie.Am o curiozitate;unde este tuner-ul, ca eu nu l-am vazut in poze? Link spre comentariu
nationalistu Postat Decembrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Tunerul e situat dedesubt,eventual pot sa postez ceva poze Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Tunerul e situat dedesubt,eventual pot sa postez ceva pozeA da e ok,nu trebuie poze;eventual s-ar putea folosi ca receptor pentru televiziune de amator in 1,2ghz dar emitatorul trebuie construit home-made...deci cam atat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum