Vizitator visancatalin Postat Decembrie 8, 2011 Partajează Postat Decembrie 8, 2011 salutare,vreau sa imi iau un turometru auto pt masina(ford fiesta mk3) tin sa precizez ca masina nu are turometru din fabrica:)as vrea sa stiu si eu cum moteazao sa incerc sa pun si o poza cu ce as vrea eu:)p,s, daca am gresit cu ceva imi cer scuze ,sunt nou pe aicia;)) Link spre comentariu
davidut5 Postat Decembrie 8, 2011 Partajează Postat Decembrie 8, 2011 Daca e diesel se ia de la alternator, alternatorul trebuie sa aiba optiunea alta.Daca e bezina se ia de la bobina de inductie sau de la o fisa de bujie, depinde de turometru.Spune si ce an de fabricatie, si ce turometru vrei sa pui. Link spre comentariu
Vizitator visancatalin Postat Decembrie 8, 2011 Partajează Postat Decembrie 8, 2011 salut,este benzina:) Link spre comentariu
Vizitator visancatalin Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 as vrea cum este cel din poza de mai sus:)masina este din 95...nu are turometru deloc:) Link spre comentariu
davidut5 Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 http://www.fiestaguides.co.uk/content/r ... o_sup.html Si partea care te intereseaza. Feed the wire along the bulkhead making sure it is attached correctly until you get to the EDIS Modual. (The red block with all the wires going to it) To make it a little eaiser, pull out the vacume pipe that comes from the air filter edis Identify the 2nd wire in from the left on the edis module, the green with red stripe, this is the signal wire. The green wire from the multiplug on the back of the dash needs to be soldered here. Don’t cut the wire from pin 2, just remove the outer sleeving and solder the wire as mentioned above to it and insulate it. http://www.fiestaguides.co.uk/images/re ... _close.jpg Link spre comentariu
Vizitator visancatalin Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 ms frumos,o sa incerc sa traduc sa ii dau de cap:)cu google nu merge traduce de kkt.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum