Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

MONTARE TUROMETRU AUTO

Vizitator visancatalin

Postări Recomandate

Vizitator visancatalin

salutare,vreau sa imi iau un turometru auto pt masina(ford fiesta mk3) tin sa precizez ca masina nu are turometru din fabrica:)as vrea sa stiu si eu cum moteazao sa incerc sa pun si o poza cu ce as vrea eu:)p,s, daca am gresit cu ceva imi cer scuze ,sunt nou pe aicia;))

post-60962-139829349547_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• davidut5

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Daca e diesel se ia de la alternator, alternatorul trebuie sa aiba optiunea alta.Daca e bezina se ia de la bobina de inductie sau de la o fisa de bujie, depinde de turometru.Spune si ce an de fabricatie, si ce turometru vrei sa pui.

Link spre comentariu

http://www.fiestaguides.co.uk/content/r ... o_sup.html

Si partea care te intereseaza.

Feed the wire along the bulkhead making sure it is attached correctly until you get to the EDIS Modual.

(The red block with all the wires going to it) To make it a little eaiser,

pull out the vacume pipe that comes from the air filter

edis

Identify the 2nd wire in from the left on the edis module, the green with red stripe, this is the signal wire.

The green wire from the multiplug on the back of the dash needs to be soldered here.

Don’t cut the wire from pin 2, just remove the outer sleeving and solder the wire as mentioned above to it and insulate it.

http://www.fiestaguides.co.uk/images/re ... _close.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări