vasy59 Postat Decembrie 8, 2011 Partajează Postat Decembrie 8, 2011 Am un aparat antidaunatori pentru soareci,sobolani etc.Sa defectat si are buzzerul piezo defect, cine ma poate ajuta si pe mine cu o adresa de unde sa cumpar unul sau daca pot sa fac o modificare sa-i montez un difuzor obisnuit.Pe buzzer scrie AT3840 ,montajul este facut cu 3 CI NE555P,vreo schema electrica are cineva.Eu am fost foarte multumit de el ,nu am mai avut nici o rozatoare de cand l-am bagat in priza STIMA Link spre comentariu
str8klaw Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 din proprie experienta va spun,am incercat sa repar si eu unul dar nu am reusit in sensul ca nu mai alunga nici o rozatoare.am schimbat buzzerul si degeaba Sfatul meu este sa va cumparati altul pentru ca nu sint asa scumpe si se gasesc in magazine. Link spre comentariu
vasy59 Postat Decembrie 9, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2011 din proprie experienta va spun,am incercat sa repar si eu unul dar nu am reusit in sensul ca nu mai alunga nici o rozatoare.am schimbat buzzerul si degeaba Sfatul meu este sa va cumparati altul pentru ca nu sint asa scumpe si se gasesc in magazine.Ai dreptate, dar al meu functioneaza , imi trebuie un buzzer , daca vrei sa-mi spui de unde l-ai luat, sa-mi cumpar si eu unul. STIMA Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 va salut o schema cu 555 am si o sa vo atasez dar de facut functionala nu am reusit buzer cautati prin magazinele online din tara in deosebi in oradea mult respect Link spre comentariu
vasy59 Postat Decembrie 10, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2011 va salut o schema cu 555 am si o sa vo atasez dar de facut functionala nu am reusit buzer cautati prin magazinele online din tara in deosebi in oradea mult respectMultumesc pentru schema atasata ,dar nu se potriveste cu aparatul meu,al meu are 3 buc 555 ,am incercat sa caut pe la magazinele on line dar nu am gasit ,daca stii vreo adresa sau magazin care are asa ceva anunta-ma.STIMA Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Vezi ca unele telefoane fixe mai vechi tip Siemens au casca din receptor piezo de dimensiuni mari. Preferabil ar fi sa cumperi un traductor piezo cu frecventa de rezonanta foarte apropiata de frecventa de iesire a montajului, pentru randament optim. Dat fiind ca unele scheme au frecventa de baza modulata, e bine sa citesti specificatiile despre frecventa din fisa produsului Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum