Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ISOTRONIC- Aparat- antidaunatori

vasy59

Postări Recomandate

Am un aparat antidaunatori pentru soareci,sobolani etc.Sa defectat si are buzzerul piezo defect, cine ma poate ajuta si pe mine cu o adresa de unde sa cumpar unul sau daca pot sa fac o modificare sa-i montez un difuzor obisnuit.Pe buzzer scrie AT3840 ,montajul este facut cu 3 CI NE555P,vreo schema electrica are cineva.Eu am fost foarte multumit de el ,nu am mai avut nici o rozatoare de cand l-am bagat in priza STIMA

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vasy59

3

• validae

1

• str8klaw

1

• pop_ady44

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

din proprie experienta va spun,am incercat sa repar si eu unul dar nu am reusit in sensul ca nu mai alunga nici o rozatoare.am schimbat buzzerul si degeaba Sfatul meu este sa va cumparati altul pentru ca nu sint asa scumpe si se gasesc in magazine.

Link spre comentariu

din proprie experienta va spun,am incercat sa repar si eu unul dar nu am reusit in sensul ca nu mai alunga nici o rozatoare.am schimbat buzzerul si degeaba Sfatul meu este sa va cumparati altul pentru ca nu sint asa scumpe si se gasesc in magazine.

Ai dreptate, dar al meu functioneaza , imi trebuie un buzzer , daca vrei sa-mi spui de unde l-ai luat, sa-mi cumpar si eu unul. STIMA
Link spre comentariu

va salut o schema cu 555 am si o sa vo atasez dar de facut functionala nu am reusit buzer cautati prin magazinele online din tara in deosebi in oradea mult respect

Multumesc pentru schema atasata ,dar nu se potriveste cu aparatul meu,al meu are 3 buc 555 ,am incercat sa caut pe la magazinele on line dar nu am gasit ,daca stii vreo adresa sau magazin care are asa ceva anunta-ma.STIMA
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Vezi ca unele telefoane fixe mai vechi tip Siemens au casca din receptor piezo de dimensiuni mari. Preferabil ar fi sa cumperi un traductor piezo cu frecventa de rezonanta foarte apropiata de frecventa de iesire a montajului, pentru randament optim. Dat fiind ca unele scheme au frecventa de baza modulata, e bine sa citesti specificatiile despre frecventa din fisa produsului

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări