Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Emitator FM

Vizitator smanxxx

Postări Recomandate

dom' mktinapex1 daca mata' ai clasa a III-a (sau superior) inseamna ca nu ai citit bine "docomentle" de la astia cu IGCTI-ul. In afara celor doua benzi

mai sunt si altele exceptate de la licentiere si autorizare. Chiar segmentul 87,5 - 108 este unul din ele. Problema este de a respecta intocmai specificatiile definite de interfata radio respectiva. Pentru segmentul de radiodifuziune in UUS este vorba de interfata RO 18.

http://www.igcti.ro/documente/Legislati ... lidata.doc

DECIZIE privind categoriile de frecvenţe radioelectrice a căror utilizare este liberă, modificată şi completată de Decizia preşedintelui IGCTI nr.345/2006 .

Multi din cei care posteaza aici (inclusiv subsemnatul)au trecut prin lamentabilele examene organizate de onor IGCTI. Asta nu i-a facut mai destepti.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ovidanie

6

• andreidinsv

4

• yo9hrb

3

• niq_ro

1

Top autori în acest subiect

Vizitator mktinapex1

mda ... deleted .... depinde acuma, vrei sa emiti 5m atunci n-ai decat sa folosesti ce frecvente vrei... eu m-am referit la 27Mhz si 446Mhz pt ca acolo ai 4W, respectiv 500mW... nu abureli de 50mW maxim....

sa fim seriosi..............

ciao :partyman:

Va rog sa renuntati la astfel de exprimari. Nu suntem la piata de cartofi.

Cu stima, moderatoru'.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Chestia cu 100mW putere aparenta am aflat-o telefonic de la I.G.C.T.I Iasi. Putina rabdare ca saptamina viitoare ajung in Iasi si lamuresc si acest aspect.

Am fost in Iasi dar nu am reusit sa ajung si la I.G.C.T.I. .Scuze.Asta nu inseamna ca nu ma mai interesez .
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări