Vizitator Postat Iulie 3, 2006 Partajează Postat Iulie 3, 2006 dom' mktinapex1 daca mata' ai clasa a III-a (sau superior) inseamna ca nu ai citit bine "docomentle" de la astia cu IGCTI-ul. In afara celor doua benzi mai sunt si altele exceptate de la licentiere si autorizare. Chiar segmentul 87,5 - 108 este unul din ele. Problema este de a respecta intocmai specificatiile definite de interfata radio respectiva. Pentru segmentul de radiodifuziune in UUS este vorba de interfata RO 18. http://www.igcti.ro/documente/Legislati ... lidata.doc DECIZIE privind categoriile de frecvenţe radioelectrice a căror utilizare este liberă, modificată şi completată de Decizia preşedintelui IGCTI nr.345/2006 . Multi din cei care posteaza aici (inclusiv subsemnatul)au trecut prin lamentabilele examene organizate de onor IGCTI. Asta nu i-a facut mai destepti. Link spre comentariu
Vizitator mktinapex1 Postat Iulie 4, 2006 Partajează Postat Iulie 4, 2006 mda ... deleted .... depinde acuma, vrei sa emiti 5m atunci n-ai decat sa folosesti ce frecvente vrei... eu m-am referit la 27Mhz si 446Mhz pt ca acolo ai 4W, respectiv 500mW... nu abureli de 50mW maxim.... sa fim seriosi.............. ciao :partyman: Va rog sa renuntati la astfel de exprimari. Nu suntem la piata de cartofi. Cu stima, moderatoru'. Link spre comentariu
Vizitator mktinapex1 Postat Iulie 5, 2006 Partajează Postat Iulie 5, 2006 hai la o bere atunci :partyman: Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iulie 5, 2006 Partajează Postat Iulie 5, 2006 Titlul topicului era, daca nu ma insel, "emitator FM". Hai sa nu mai divagam. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iulie 18, 2006 Partajează Postat Iulie 18, 2006 Chestia cu 100mW putere aparenta am aflat-o telefonic de la I.G.C.T.I Iasi. Putina rabdare ca saptamina viitoare ajung in Iasi si lamuresc si acest aspect.Am fost in Iasi dar nu am reusit sa ajung si la I.G.C.T.I. .Scuze.Asta nu inseamna ca nu ma mai interesez . Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iulie 24, 2006 Partajează Postat Iulie 24, 2006 Recomandarea ITU 478.2 CAPITOLUL 2.5 Edit: Nu pot atasa fisierul. Dar daca dai o bere..... Link spre comentariu
andreidinsv Postat Septembrie 25, 2006 Partajează Postat Septembrie 25, 2006 Postez eu la cererea domnului Ovidiu (ovidanie): Link spre comentariu
andreidinsv Postat Septembrie 25, 2006 Partajează Postat Septembrie 25, 2006 Alte trei: Link spre comentariu
andreidinsv Postat Septembrie 25, 2006 Partajează Postat Septembrie 25, 2006 Si ultimele: Link spre comentariu
andreidinsv Postat Septembrie 25, 2006 Partajează Postat Septembrie 25, 2006 Scuze,mai sunt doua: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum