emilberculescu Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 Am verificat siguranta ( Desi in manual la dacia logan e trecuta valoarea de 20A )pe masina siguranta este de 30AA mers aproximativ 5 min si sa stiti ca se incalzeste putin ( nu exagerat ).Si alta observatie papucul de la luneta se incalzeste putin ( cel de pe stanga ,celalalt nu ) oricum se vede ca asta de pe stanga e murdar.Sper sa va fi fost cat de cat de ajutor pt. ca trebuie sa merg sa curat contacteleprietenului ( acum a observat si el ca se incalzesc putin ) . Link spre comentariu
firis Postat Decembrie 9, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2011 bun, deci problema in mare parte este rezolvata, si la mine am curatat foarte bine si siguranta se incalzeste, dar nu exagerat, asa cum ati spus si dumneavoastra! Probabil este si de la siguranta...am dat 5 lei pe un set...O sa masor si consumul sa fiu sigur ca este okMultumesc mult pentru ajutor si ca toti ati pierdut timp cu mine! Link spre comentariu
emilberculescu Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 Si alta data colegu daca e nevoie cu mare placere.P.S. Cam dubios pretul de 5 lei pe set ( am vazut seturi de sigurante la magazine auto cam cu 22 - 24 lei ) Link spre comentariu
firis Postat Decembrie 9, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2011 de aceea spuneam ca sunt chinezarii! o intrebare, unde lucrati? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum