Vizitator danielbaja Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Va rog frumos daca ma pute-ti ajuta cu un raspuns: ieri am cumparat de la doraly o perdea de leduri cu diferite jocuri de lumini numai ca nu am probato cand am cumparato ca era de 4 m lungime si nu am stat s-o mai desfac. Am montat-o dupa care am obs ca jumatate din ea merge perfect isi face tot programul iar jumatate doar clipeste si nu intra in ridm cu cealalta jumatate. la dimensiuni e 4.5 m lungime si 2 latime la fiecare led are cate-o dioda si mai are un aparat dar fara niciun potentometru de reglaj e capsat. Ce ma sfatuiti sa fac poate sa fie vreo dioda dislipita si sa nu faca bine contact poate sa fie vreun fir dezlipit ?? ce parere aveti am dat si o gramada de bani pe ea. Astept cu mare interes o parere din partea voastra va rog frumos pe adresa de e-mail [email protected] Cu stima Daniel Dr.L: Pune si tu un titlu corect Nimeni n-o sa-ti raspunda pe mail,ca aici nu e un forum de schimbat adrese Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Sa incerci sa o schimbi cu una buna. Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 ieri am cumparat de la doraly o perdea de leduri cu diferite jocuri de lumini... am dat si o gramada de bani pe eaNu desigila, nu desface nimic! Mergi de unde ai luat-o si cere sa fie schimbata. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum