Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema perdea cu leduri

Vizitator danielbaja

Postări Recomandate

Vizitator danielbaja

Va rog frumos daca ma pute-ti ajuta cu un raspuns:

ieri am cumparat de la doraly o perdea de leduri cu diferite jocuri de lumini numai ca nu am probato cand am cumparato ca era de 4 m lungime si nu am stat s-o mai desfac. Am montat-o dupa care am obs ca jumatate din ea merge perfect isi face tot programul iar jumatate doar clipeste si nu intra in ridm cu cealalta jumatate. la dimensiuni e 4.5 m lungime si 2 latime la fiecare led are cate-o dioda si mai are un aparat dar fara niciun potentometru de reglaj e capsat. Ce ma sfatuiti sa fac poate sa fie vreo dioda dislipita si sa nu faca bine contact poate sa fie vreun fir dezlipit ?? ce parere aveti am dat si o gramada de bani pe ea.

Astept cu mare interes o parere din partea voastra va rog frumos pe adresa de e-mail [email protected]

Cu stima

Daniel

Dr.L: Pune si tu un titlu corect

Nimeni n-o sa-ti raspunda pe mail,ca aici nu e un forum de schimbat adrese :nebunrau:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

ieri am cumparat de la doraly o perdea de leduri cu diferite jocuri de lumini... am dat si o gramada de bani pe ea

Nu desigila, nu desface nimic! Mergi de unde ai luat-o si cere sa fie schimbata.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări