Mircea AR Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 La un TV plasma DAEWO sasiu SP 200-P, pe modulul de alimentare am gasit o dioda probabil zener dupa cum scrie pe modul( DZ4) intrerupta.Am cautat pe net dar nu am gasit nimic despre ea concludent.Pe ea este inscriptionat T2D49 (deasupra la 4 si la 9 este cate o liniuta ) si v-as ruga pe cine a m-ai intilnit acest tip de dioda sa-mi spuna si mie datele ei sau echivalenta.( Ca si capsula arata ca 1N4007 dar m-ai groasa,diametru m-ai mare ). Va multumesc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Aceasta e schema : http://elektrotanya.com/daewoo_sp200n_c ... nload.html Link spre comentariu
Mircea AR Postat Decembrie 8, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2011 Nu a intalnit nimeni acest tip de dioda sau nu are nimeni schema electrica la acest sasiu? Nu manualul service pt ca acesta nu contine si schema.Va rog daca poate cineva sa ma ajute! Link spre comentariu
Mircea AR Postat Decembrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Nu a intilnit nimeni acest tip de dioda? Maine o sa incerc sa pun cateva poze cu modulul de alimentare si zona in care se gaseste aceasta dioda. Link spre comentariu
Mircea AR Postat Decembrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Va rog mult sa ma ajutati cu o ideie ce zener, de ce valoare ar putea fi.Adaug si cateva poze cu modulul de alimentare in cauza si zona de unde a fost dioda marcata cu DZ4. Daca as avea schema electrica de la acest sasiu sau macar de la modulul de alimentare ar fi mult m-ai usor. Modul_ALIMENTARE_Plasma_DAEWO Link spre comentariu
Mircea AR Postat Decembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Stimati colegi nimeni nimic? O parere macar cei care au reparat plasme in mod m-ai curent nu au nici o ideie? Link spre comentariu
Mircea AR Postat Decembrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2011 Revin.Nu a intalnit nimeni acest tip de dioda sau nu are nimeni schema electrica la acest sasiu? Nu manualul service pt ca acesta nu contine si schema.(DAEWO-SP 200P)Va rog daca poate cineva sa ma ajute! Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 18, 2011 Partajează Postat Decembrie 18, 2011 Salut,ce scrie pe placa :PKG1????????? 94V0.???.Dati notatiile de pe placa,poate gasim ceva. Link spre comentariu
Mircea AR Postat Decembrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2011 Gata m-am documentat.Este dioda supresoare.Totusi daca are cineva schema de la acest sasiu SP200P il rog sa mi-o dea si mie indiferent cum ( la liber sau contra cost ) pt TV este in continuare defect.Ii multumesc lui nicumicu47 pt ca m-ai luminat cat de cat cu link-urile respective. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum