Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Echivalenta Dioda ( T2D49 )

Postări Recomandate

La un TV plasma DAEWO sasiu SP 200-P, pe modulul de alimentare am gasit o dioda probabil zener dupa cum scrie pe modul( DZ4) intrerupta.Am cautat pe net dar nu am gasit nimic despre ea concludent.Pe ea este inscriptionat T2D49 (deasupra la 4 si la 9 este cate o liniuta ) si v-as ruga pe cine a m-ai intilnit acest tip de dioda sa-mi spuna si mie datele ei sau echivalenta.( Ca si capsula arata ca 1N4007 dar m-ai groasa,diametru m-ai mare ). Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea AR

7

Nu a intalnit nimeni acest tip de dioda sau nu are nimeni schema electrica la acest sasiu? Nu manualul service pt ca acesta nu contine si schema.Va rog daca poate cineva sa ma ajute!

Link spre comentariu

Revin.Nu a intalnit nimeni acest tip de dioda sau nu are nimeni schema electrica la acest sasiu? Nu manualul service pt ca acesta nu contine si schema.(DAEWO-SP 200P)Va rog daca poate cineva sa ma ajute!

Link spre comentariu

Gata m-am documentat.Este dioda supresoare.Totusi daca are cineva schema de la acest sasiu SP200P il rog sa mi-o dea si mie indiferent cum ( la liber sau contra cost ) pt TV este in continuare defect.Ii multumesc lui nicumicu47 pt ca m-ai luminat cat de cat cu link-urile respective.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări