Guest1 Postat Septembrie 27, 2004 Partajează Postat Septembrie 27, 2004 Nu vreau sa redeschid subiectul QUAD 405, ci doar sa va prezint o modificare care va face QUAD-ul vostru 405 sa "straluceasca". http://www.dc-daylight.com/Valve-Audio- ... -Mods.html Pot sa va spun ca am aplicat toate modificarile posibile la QUAD-ul meu 405, dar aceasta este cea care aduce o imbunatatire reala a sound-ului. Pe scurt: - schimbati Tr3 si TR4 cu ZTX753 sau MPSA92 - suntati C11 330pF sau 1nF in versiunile 405-II - eliminati R23 1k2 - mutati C8 in emitorul lui Tr2 Link spre comentariu
Vizitator batranul Postat Septembrie 28, 2004 Partajează Postat Septembrie 28, 2004 sa inteleg ca ai comis modificarea !cum se aude ? cand il auzim ? Link spre comentariu
Guest1 Postat Septembrie 29, 2004 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2004 Da, am comis-o. Ma macina ideea prea puternic, asa ca Luni la prima ora eram cu QUAD-ul matze pe masa. :mrgreen: Asa cum zice si englezul ala pe site "the sound is...... " Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum