Vizitator me_gaton Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Salut,Am si eu 4 benzi cu lenduri, lungi de vre-o 2,5m care se alimenteaza la 12V (nu stiu exact cati amperi).Este vre-o schema prin care, sa se aprinda in functie de bass?sau gen la zgomot sa se aprinda?Un fel de vu-metru asa:PStiu ca era o schema de genu acesta care se conecta la iesirea de difuzor (de la amplificator) si stiu ca dupa "vu-metru" scotea un sunet distorsionat. Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 stiu ca dupa "vu-metru" scotea un sunet distorsionat Banuiesc ca deja ai incercat sa pui ledurile direct la iesirea de difuzor... altfel nu stiai cum se aude. Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Fa o orga de lumini ,tranzistorizata, cu LED_uri. Link spre comentariu
Vizitator me_gaton Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Salut,Da am incercat,era un vu-metru ceva simplu, nu mai stiu exact cum era, cu o alimentare.Dar m-am gandit ca e ceva mai complex avand in vedere ca sunt 4 benzi de 2,5m...sau nu conteaza?Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator me_gaton Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Salut,Ai o schema de orga? Link spre comentariu
Vizitator me_gaton Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Salut, Am gasit o astfel de schema, uitadu-ma pe forum. link - http://www.niqro.3x.ro/miniorga/miniorga2009.htm Intrebarea mea e alta, se poate lega toate 4 benzile in loc de ledurile acelea?sau trebuie sa fac cate o schema ptr fiecare? Daca nu ma insel eu, aceasta schema e cea care scoate sunetul distorsionat pe difuzoare?vad ca se conecteaza pe iesirea de difuzoare...asa e? Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator me_gaton Postat Decembrie 8, 2011 Partajează Postat Decembrie 8, 2011 Salut,Ma poate ajuta cineva cu o schema ceva?Orga de lumini pe leduri cu un singur canal Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 8, 2011 Partajează Postat Decembrie 8, 2011 Pai vad ca ai gasit una din tehnium.Cate led_uri ai pe banda aia ? Link spre comentariu
Vizitator me_gaton Postat Decembrie 8, 2011 Partajează Postat Decembrie 8, 2011 Salut,Sincer chiar nu stiu cate leduri au benzile.Osa le numar diseara cand ajung acasa si osa iti spun.Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator me_gaton Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 Buna ziua,Am numarat. sunt 25 de leduri, cu cate un condensator mic intre leduri. Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 Posteaza totusi o poza cu banda aia. Macar spune ce scrie pe condensatorul ala! Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 Vezi sa nu fie rezistente de limitare ... "condensatorii" aia . Link spre comentariu
Vizitator me_gaton Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 Salut,Uite o poza cu banda cu leduri. Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 condensatorul ala e notat cu R de la rezistor si are valoarea de 300 ohmi Link spre comentariu
Relav Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 condensatorul ala e notat cu R de la rezistor si are valoarea de 300 ohmi sau 10 ohmi ( daca este notatia 10E)Referitor la banda cu LED-uri daca va uitati bine tot din 3 in 3 LED-uri aveti desenata o foarfeca, deci fiecare grup de 3 se alimenteaza la 12 V. Cred ca ati gresit la numaratoare. ar trebui sa fie doar 24 LED-uri. Daca ai un instrument de masura alimenteaza de la 12V o banda(cu 24 LED-uri) si masoara curentul consumat. Abia apoi poti alege o schema potrivita. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum