Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Update bios placa de baza

davidut5

Postări Recomandate

Va salut ! Parerea mea este ca daca va merge foarte bine pc-ul nu trebuie sa faceti update la bios. Daca ati mai facut pana acum update la bios-uri nu este nici o probleme,dar daca nu ati mai facut pana acum si acum este prima data,atunci este o problema pentru ca daca gresiti ceva la update s-ar putea sa nu mai mearga de loc pc-ul.Acum faceti cum vreti dvs . :da

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• davidut5

11

• FLORIN IORDACHE

2

• rimache

1

• schukaru

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator thorn

Multumesc,Cum fac sa vad daca intradevar placa video ruleaza la capacitate maxima? am vazut eu pe acolo nu stiu pe unde m-am uitat ca nu apare cu toate caracteristicile ei si inca ceva, i-am facut un test cu 3Dmark si mi-a scos 2300 pana in 2500 de puncte nu mai stiu exact iar la final mi-a aparut ceva cu rosu STOP si cred ca ceva nu merge bine.

Link spre comentariu
Vizitator thorn

Va salut ! Parerea mea este ca daca va merge foarte bine pc-ul nu trebuie sa faceti update la bios.

Daca ati mai facut pana acum update la bios-uri nu este nici o probleme,dar daca nu ati mai facut pana acum si acum este prima data,atunci este o problema pentru ca daca gresiti ceva la update s-ar putea sa nu mai mearga de loc pc-ul.

Acum faceti cum vreti dvs . :da

:) nu am mai facut update pana acum :d, la fel ca si cu routerul wrt54g e pentru prima data si sincer vreau sa incerc cu riscul de a strica placa de baza :), nu ma mai tot" rog ", de x si y sa vina sa-mi faca una alta, macar stiu o treaba :) am vazut un tutorial video si nu mi s-a parut greu, ce am vazut ca-i important este sa fie luat biosul exact ptr placa de baza si dp siteul producatorului.Doamne fereste daca cv nu merge bine se pot strica si alte componente din pc?

Multumesc...

Link spre comentariu

Daca faci update la placa video, exista riscul ca placa video sa nu mai functioneze.Daca faci la placa de baza exista riscul ca placa de baza sa nu mai functioneze. Altceva nu se strica.Cand updatezi biosul te uiti la specificatii sa vezi ce este imbunatatit in acea versiune.De cele mai multe ori se adauga compatibilitate cu alte componente.

Link spre comentariu

Deci parerea mea este aceiasi,adica daca va merge foarte bine placa , fara nici o problema,nu inteleg de ce vreti dvs neaparat sa-i faceti update la placa? Daca va facea o mica problema aceasta placa,atunci va intelegeam ca aveti o problema,dar asa..........???? :nas:

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Eu am patit-o cu update de Bios la o placa baza. Biosul vechi fusese "salvat" pe o discheta defecta (pierdut), iar cel "nou" nu functiona (manevra fusese facuta pentru a depasi limita initiala de 32G la HDD) "Norocul" meu ca boroboata a fost facuta de "meseriasi" si placa fiind destul de veche (chestia se intampla prin 2005 cu o placa Lucky din '99-2000), mi-au inlocuit-o cu alta de aceeasi "varsta"...Sfatul colegului e bun: nu-l "repara" daca nu e stricat!Spor!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări