Vizitator Cipy90 Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Buna ziua.Am un computer placa de baza de la FUJITSU SIEMENS D1675 Procesor: Intel Pentium 4 2.8 Ram: 1GBPlaca video: Ati Radeon 9600 SE 128 bit.Ma confrunt cu o problema:Nu pot sa instalez windows xp sp2, cand ajunge sa imi incarce windows-ul consola se blocheaza.Service pack 1 merge.Daca as face un update de bios as putea remedia problema?Mentionez bios ce este pe el acuma e din 2003.Multumesc.Stima Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Va salut ! Aveti numai o placuta ram de 1 gb sau aveti doua placute ram de 512 mb fiecare. Mai am inca o intrebare daca hdd-ul este curat adica fara bad-uri ? Asteptam !! Link spre comentariu
Vizitator Cipy90 Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Am 2 placute de 512.Am formatat hardul toate partitile si vad k tot asa face.Eu m-am gandit la un update de bios.Stima Link spre comentariu
Vizitator Cipy90 Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Imi puteti da un sfat cam ce poate fi?Stima Link spre comentariu
Spitfire Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 www.memtest.org downloadati si faceti un CD bootabil cu memtest, apoi bootati cu el si lasati-l sa testeze memoria, macar pana la testul 7. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum