cata_124 Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 vreau si eu un sfat, cu ce pot sa dau peste sarma difuzorului bobinat, eu am niste rasina luata de la serviciu dar vad ca nu prea tine pe aluminiul de la suportul bobinei, stiti o solutie mai buna sau sa incerc sa mai slefuiesc suportul de aluminiu sa aibe mai multa aderenta, ce spuneti? astept un sfat o parere este buna venita, va multumesc si astept raspunsuri. Link spre comentariu
djlove Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 O idee ar fi sa freci mai intai suportul de aluminu cu hartie abraziva, il degresezi cu diluant, iar apoi ca adeziv ai putea folosi bison epoxi bicomponent, dupa care pui bobina la cuptor la temperatura mica. Inainte sa o folosesti trebuie sa o lasi 48 de ore la uscat. Link spre comentariu
cata_124 Postat Decembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2011 ok ,ms. de parere mai astept si altele. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Decembrie 15, 2011 Administratori Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Pana ce vin ofertele citeste si regulamentul forumului Link spre comentariu
genugeo85 Postat Decembrie 19, 2011 Partajează Postat Decembrie 19, 2011 Aluminiul formează, în contact cu aerul, un oxid care creează probleme de aderenţă. Acel oxid se formează instantaneu, aşa că, oricât ai încerca sa-l îndepărtezi, nu vei reuşi. Pentru a nu oxida după ce-i cureţi suprafaţa, ar trebui s-o faci în atmosferă inertă(fără oxigen), lucru greu de realizat la nivel de amator. Încearcă totuşi varianta lui @djlove, poate reuşeşti... Baftă! Link spre comentariu
c_anicai Postat Decembrie 19, 2011 Partajează Postat Decembrie 19, 2011 superglue nu e ok ? Link spre comentariu
cata_124 Postat Decembrie 20, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2011 nu, multumesc de pareri.am facut cu lac de impregnare pentru bobinaj,si slefuit putin suprafata vechii bobine adica fostul adeziv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum