Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Inlocuire dioda redresoare kД208A

gigiones

Postări Recomandate

va rog frumos......un echivalent ! Se afla montata intr-o punte redresoare din alimentarea unui radio receptor sovietic VEF 221 !!!???Arata rau saraca, parca este muscata din ea ...vreun paianjen, coropisnita .....etc :rade: Multumesc anticipat !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gigiones

15

• miron1947

10

• Spitfire

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Multumiri pentru @Spitfire si @miron1947 (tare in soviete) care sar mereu in ajutor.Am schimbat puntea redresoare inlocuind toate diodele -cu 1n4007- si este ok, am tensiunile bune, foarte putin peste valoarea din schema.!!!Pentru cei care isi mai baga nasul in vechile rusesti, atentie k acestia marcheaza invers diodele-cel putin asha am gasit eu pana acum-.!!

Link spre comentariu

am masurat u de iesire : am +15; -15V care pot fi reglate f usor din trimeri. Problema , daca este !!!!, ....in xp1 (1) nu am -22v ci 24 spre 25 v. O sa masor si pe cea de la iesirea de difuzor dupa ce il desfac, si revin .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări