Vizitator daniel_21g Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Buna ziua!Imi cer scuze daca lucru asta s-a mai discutat si eu nu am gasit.Despre ce este vorba:Trebuie sa montez un ecran plasma pe fatada unei cladiri. Se va face un cadru de otel iar ecranul va fi protejat cu placi din policarbonat pentru a rezista intemperiilor si vandalismului/furtului.Problema pe care inca nu am rezolvat-o tine de temperaturile extreme la care e supus ecranul pe timpul iernii si pe timpul verii... ecranu nu trebuie sa functioneze la temperaturi extreme si trebuie sa gasesc o solutie de a mentine temperatura din jurul ei (in acea cusca de policarbonat) in limitele normale de functionare ale ecranului.Pana acum am auzit de o instalatie tip aer conditionat care ar functiona atat iarna cat si vara.Daca ati facut asa ceva.... sau stiti cum se poate face ... va rog mult sa ma ajutati.Multumesc!O zi buna! Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 In primul rand trebuie sa folosesti o plasma (care mai degraba e lcd) special conceputa pentru a lucra afara,din gama profesionalaAcolo o sa vezi si gama de temperaturi la care rezista Link spre comentariu
Spitfire Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 La -10 grade C, ma indoiesc ca va mai functiona vreun display cu plasma, exceptand cazul in care este inchis complet intr-un acvariu de plexiglass incalzit in interior...chiar si un banal tub fluorescent functioneaza extrem de prost sau deloc la astfel de temperaturi.In plus, un display cu plasma are o durata de viata de doar cca. 10.000 ore...Solutia pentru exterior este un display matricial cu LED-uri, nu plasma, LCD, etc. Link spre comentariu
Vizitator daniel_21g Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 modelul a fost achizitionat deja ... este un LG50PK350 ... are diagonala de 50 inch si si l-am gasit greu la un pret care sa imi convina. acum... trebui sa merg mai departe cu astaMultumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum