Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator - leach kit

TIN

Postări Recomandate

Buna ziuaam reusit sa fac un amplificator stereo cu module cumparate de pe forum (LEACH) care normal ar trebui sa scoata 2 x 200 W , dar nu stiu ce sa fac deoarec cred ca se aude cam de 50W , mentionez ca nu am facut masuratori , cred ca ar trebui sa crape boxele mele de 100W. cine ma poate ajuta cu ceva idei?-alimentarea pentru cele doua module am fact-o cu un toroidal de la PETRA 630wce sa fac ? sa mai pun un traf sa alimentez separat?multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Buna ziuaam reusit sa fac un amplificator stereo cu module cumparate de pe forum (LEACH) care normal ar trebui sa scoata 2 x 200 W , dar nu stiu ce sa fac deoarec cred ca se aude cam de 50W , mentionez ca nu am facut masuratori , cred ca ar trebui sa crape boxele mele de 100W. cine ma poate ajuta cu ceva idei?-alimentarea pentru cele doua module am fact-o cu un toroidal de la PETRA 630wce sa fac ? sa mai pun un traf sa alimentez separat?multumesc anticipat

Poate sursa de semnal e prea slabă, mai ales dacă-i calculatorul. Se poate mări sensibilitatea amplifului, ptr a evita folosirea unui preu suplimentar (bagă zgomot). Dacă e varianta 4.5 se micşorează R19 de pe intrarea inversoare.Recomandat e să-i pui puţometru de volum la intrare, de 100k logaritmic e bun.Trafo de alimentare e cam mic, teoretic îţi susţine cam 120-150W maxim pe canal, unul solid era de 1kW.Depinde şi de sarcina folosită, tensiunea de alimentare. Dă mai multe amănunte.
Link spre comentariu

-tarf toroidal 630 VA fir secundar 2 mm dupa redresare am 56v cc , am in fata unmixer,preamplificator,corector (Adelaida)-am sa incerc sa las un singur modul pe alimentare sa vad daca creste puterea,nu inteleg ce ar putea fi ca scoate aproximativ 50wpentru probe am doua boxe electronica industriala 4ohmi

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări