paul14 Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Care din ele este mai bun? Smart security pare ceva mai complet, dar se merita cerintele care le cere in plus fata de nod32? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Buna seara ! Mie unul nu mi se pare mare diferenta intre nod32 simplu,adica ver....4 si Nod32 Eset Smart Security ver.....5 . Succes !!! Link spre comentariu
paul14 Postat Februarie 11, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2012 Intr`un final m`am hotarat la Smart 5. Mi se pare mai bun si complet. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 11, 2012 Partajează Postat Februarie 11, 2012 Va salut ! Da,dar consuma mai multe resulse de la un pc-u sau de la un laptop acest antivirus Nod32 Eset Smart Security ver.....5 faţă de Nod32 Eset ver.....4. Link spre comentariu
paul14 Postat Februarie 11, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2012 Posibil sa fie asa. Mie nu mi se pare sau cel putin nu ma afecteaza.Numai bine ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 11, 2012 Partajează Postat Februarie 11, 2012 Pai da,dar mai depinde si de calculator,adica daca este un p4 merge super bine si antivirusul Nod32 Eset Smart Security ver.....5,dar daca este un calculator sa zicem un p2 sau p3,atunci nu mai merge asa de bine. :daO sambata placuta va doresc !! Link spre comentariu
paul14 Postat Februarie 11, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2012 Ehh...nu ca m`as lauda, dar cand ai un quad core la 3.7Ghz parca nu te mai intereseaza asa mult antivirusul Mai ales ca e bunicel. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 11, 2012 Partajează Postat Februarie 11, 2012 Ehh...nu ca m`as lauda, dar cand ai un quad core la 3.7Ghz parca nu te mai intereseaza asa mult antivirusul Mai ales ca e bunicel.Eee,pai atunci nu sant probleme merge foarte bine antivirusul Nod32 Eset Smart Security ver.....5,pai si eu am un procesor destul de bunicel la pc-ul meu,am un DualCore AMD Athlon 64 X2, 2100 MHz (4000+) . O seara buna va doresc ! Link spre comentariu
wally_gatter Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Instaleaza-le pe rand si vezi ce resurse iti folossc ,eventual vezi ce numar de definitii de virusuri recunosc fiecare, respectiv ce tip de firewall folosesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum