Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

informatii contor va rog!

Vizitator Godfather

Postări Recomandate

• Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

3

• adicontakt

3

• emilberculescu

3

• asyx

2

Top autori în acest subiect

Mai este si varianta ca vechiul contor era decalibrat si cel nou este mult mai precis.Eu am unul din modelele noi si nu am sesizat sa indice eronat, am monitorizat consumatorii cu un al doilea contor. Am un vecin care nu sta deloc in apartament, m-a rugat sa-i verific din cand in cand locuinta sa nu se intample ceva si mai aprind becurile cateva minute saptamanal.Am citit contorul dupa 6 luni de la montare si indica zero, daca ar avea indicatii eronate (ar contoriza in gol) trebuia sa indice macar un kw/h in jumatate de an nu ?

Link spre comentariu

Si eu zic ca cel vechi, mecanic, era decalibrat rauPt consumatorii casnici nu se plateste energia reactiva(Sigur enel aem guvernul si americanii sint in cirdasie sa te fure pe tine)Aem toate contoarele le pun pe standul de calibrare inainte sa le dea mai departe

Link spre comentariu

ok.nu inteleg ce s-a putut intimpla.curent in casa am dar contoarul tot ecranul mort al are.am sunat la ei si in termen de 12 zile vin.ce pot sa mint si eu ca habar nu am cu electrica.multumesc

Daca ai curent in casa ai nulul intrerupt care iti intra in contoar si daia nu ti se mai aprinde display lui ia un nul din alta parte si incearca sai pui pe firul de nul care iti duce in contoar Bafta.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări