Mar Postat Septembrie 27, 2004 Partajează Postat Septembrie 27, 2004 Am o mare problema.Am facut o schema in ORCAD in capture ,am dat adnotate si create netlist dar nu stiu sa fac PCB-ul in Layout.HELP???? :?: :?: :?: :?: Link spre comentariu
Vizitator yoco Postat Septembrie 27, 2004 Partajează Postat Septembrie 27, 2004 incearca TUTORIAL din HELP.poate te ajuta dar altfel e f complicat si greu de explicat.Yoco Link spre comentariu
cirip Postat Septembrie 27, 2004 Partajează Postat Septembrie 27, 2004 Ai incercat un import netlist din Layout?Cirip Link spre comentariu
bogdan_ Postat Septembrie 27, 2004 Partajează Postat Septembrie 27, 2004 pai...pe scurtfaci schemasalveziacum te duci(in capture) in stanga unde iti apare proiectu, si dai click si selectezi pagina cu schema(page 1 sau cum iai zis tu, in SCHEMATIC)oky. acum sus, pe bara ai create netlist(iconu ala cu un N albastru).dai pe layout si creezi netlistu.acum, deschizi layout(care il ai tu).dai new.iti alegi fisieru al de config(.tch), gasesti defaultu prin prg files, orchad, layout....etc.dai tu de elapoi o sa iti ceara fisieru de netlist creat inainte care il gasesti in folderul proiectului.cam atat. Link spre comentariu
Mar Postat Septembrie 28, 2004 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2004 Multumesc. Am rezolvat Link spre comentariu
aghora17 Postat Septembrie 29, 2004 Partajează Postat Septembrie 29, 2004 subiectul asta trebuia sa fie la "software electronica", nicidecum la picatmel. asa, ca fapt divers... bogdanm: corect, se muta la "software de electronica" Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum