78ATI Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Buna tuturor,Intrebare: Se pot afisa diferite informatii externe (ex: temperatura, umiditate, etc) pe o rama foto digitala?Daca a incercat cineva sa fac o astfel de operatie, il rog sa imi explice ce si cum a facut. Eu dispun de o astfel de rama foto, are slot pentru SD card si CF Card, Intrare USB, iesiere audio...cam atatAs dorii sa afisez cateva temperaturi exterioare, (un post anterior, proiect la care acum lucrez) iar afisarea sa se faca autonom fara a fi nevoie de un calculator extern (prin intermediul unor PI-uri ar fi extraordinar).Va multumesc si va doresc o saptamana usoara! Link spre comentariu
78ATI Postat Decembrie 8, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2011 Vad ca momentan nimeni nu a scris o idee sau sugestie. Revin: M-am gandit ca o rama foto nu face decat sa afiseze imagini de pe un mediu de stocare. Nu se poate face cumva cu un controler ca una din imaginiile de pe card sa fie "editata" la o anumita perioada ?De exemplu sa i se modifice o zona in cre se va scrie o informatie: temperatura umiditate etc.Cunoasteti cum se poate edita un fisier jpg-bmp cu ajutorul unui microcontroler?Va multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum