Ticu Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Asta ar fi solutia ideala! Totul e sa nu fie inglobata in samota sau cu vreun invelis de aluminiu pe deasupra... Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Chiar şi în aluminiu fiind, există în tîrg la Valea Căscaţilor cineva care are la vînzare părţi din electrocasnicele defecte de pe la garanţii, am văzut o grămadă de rezistenţe din cafetiere şi alte jucării. Link spre comentariu
Vizitator danc_pse Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Am rezolvat folosind un bec de 120w inseriat cu fierbatorul. Conexiule facut si izolate regulamentar [de fapt este un neon galben asa ca ... sotiei ii place]. Link spre comentariu
Vizitator danc_pse Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Daca locuiti in zona Militari sau il puteti ridica de acolo va pot oferi un trafo (gratis sau ceva electronice rtv . la schimb) -dar depinde de rude cand au drum in provincie !!Multumesc pentru intentie, am rezolvat problema, locuiesc in militari, daca aveti nevoie de piese le pot da gratis, nu mai repar demult timp monitoare si calculatoare Link spre comentariu
Vizitator danc_pse Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Totusi ce cauta condensatorii intr-un resou cu termostat cu bimetal? Deparazitarea contactului de la termostat?mai este si un circuit separat pentru decuplare electronica Link spre comentariu
Ticu Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Am rezolvat folosind un bec de 120w inseriat cu fierbatorul (de fapt este un neon galben)Presupun ca becul este 220V/120W. Daca resoul are 500W ma tem ca pe el cade o parte prea mica de tensiune. Verificati daca functioneaza satisfacator pt. nevoile dv. (temperatura, termostat), chiar daca nu mai are puterea nominala. Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Neon de 120W !? Link spre comentariu
Vizitator danc_pse Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 neon asa ii spun eu , este o lampa cu incandescenta, cu drosser, si pt ce este nevoie i si face prea bine treaba Link spre comentariu
Ticu Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Probabil ca asta. Link spre comentariu
Vizitator danc_pse Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Probabil ca asta.da , si am mai stilizat un pic, in sens ca ca am ai pozat cablurile , si chiar arata frumos tot ansamblul Link spre comentariu
fritz_vali Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 tot mai bine ar fii un traf! eu zic , ca ar fi solutia ideala! in legatura cu pretul , cauta ca trebuie sa gasesti la un pret foarte bun la mana a doua! ps: cauta pe forum la vanzari! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum