Vizitator nico26 Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 buna seara. am si eu o problema cu o soba catalitica marca HARLEM. Este cu aprindere elecrica si cand incerc sa o aprind, flacara este prea mare, declanseaza si se opreste. nu stiu ce ar trebui sa fac sa aiba flacara mai mica, pentru ca nu se poate regla, sau, ma rog poate nu stiu eu... poate are cineva vreo solutie.... multam anticipat Link spre comentariu
Vizitator nico26 Postat Decembrie 5, 2011 Partajează Postat Decembrie 5, 2011 poate imi spunti si cum se numeste aceasta piesa ca habar nu am. multam Link spre comentariu
dekor Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 Salut,am si eu pt situatii de urgenta o soba catalitica.A mea este turceasca cred ca TESCAN se numeste.Deci arde gaz de butelie. Eu prefer sa umplu butelia cu GPL auto pt ca nu lasa miros puternic.Asa am fost invatat in strainatate ca este si mai ieftin.La mine se aprinde frumos. Vreau sa ne spui daca ai montat regulatorul (" ceasul ").Tare am sentimentul ca nu este montat.dekor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum