dj elektro Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Sunt incepator si as vrea daca ma poate ajuta cineva cu proiectare cablajului la schema urmatoare. http://imageshack.us/photo/my-images/68 ... ee2xk.jpg/ Link spre comentariu
vasile eugen Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 ia legatura cu userul@geo mar,din topiculviewtopic.php?f=61&t=78583&start=135sunt foarte multumit ce calitate are cablajele Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 de ce vrei sa faci o schema la care eu nu prea vad sa se gaseasca o parte de tranzistoare poate gresesc daca este asa multe scuze uite asta schema poate o sa iti convina ma mult Link spre comentariu
liviu Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Ti-am facut eu un cablaj , asa mai rapid. http://oi41.tinypic.com/i71pud.jpg Sper sa se inteleaga ceva. Montajul superdioda , l-am montat separat (vezi punctele A si B) si il montezi pe radiatorul mare. In loc de prefinalii aia , poti sa folosesti bd 237 , bd 238. Finalii BD249 , 2sc5200 . etc. Daca nu se intelege din poza , o sa incerc sa-ti maresc cablajul. Ca idee , poti incerca sa-ti faci singur cablajul pe o foaie de matematica , incepi cu primul tranzistor si trasezi conexiuniile pieselor. Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 5, 2011 Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Fără supărare, dar amîndouă schemele sînt primitive rău, de acum 50 ani, iar la piesele din ziua de azi, mai ales condensatorul de ieşire, sînt rare şanse să funcţioneze corect. Link spre comentariu
liviu Postat Decembrie 5, 2011 Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Total de acord , dar numai bune pentru incepatori. Pentru inceput sunt numai bune amplifurile. Eu am inceput cu amplificatorul de 100w din revista tehnium 84 , numai bun sa-ti dea impulsul ala de hobby. http://blog.copcea.ro/2011/10/11/almanahuri-tehnium/ Dj elektro , descarca almanahul 84 si da o privire la ampliful de 200w ( are cablaj si tot ce vrei). Asta daca vrei sa realizezi ceva , ca din cate vad , nu esti prea activ. Link spre comentariu
dj elektro Postat Decembrie 5, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Stiu ca scheme sunt vechi Mercy de cablaj dabia astept sa il fac Link spre comentariu
dj elektro Postat Decembrie 5, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2011 stiu schema din almanah de 200w dar o voi aborda nitel mai tarziu sa incep de la scheme mai simple la complexe Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Ca să fiu rău pînă la capăt: ampliful de 200W (100+100W) are în realitate cam 2x25...30W/8 Ohmi şi ar duce teoretic vreo 2x50W/4 Ohmi, dar condensatorii de ieşire sînt prea mici ptr curentul ce trebuie să treacă prin ei. Era o epocă cînd se credea că dacă un trz are în catalog 100W, poţi face cu el amplifuri de 100W.Asta ca să nu se aştepte începătorii la ceva extraordinar şi să fie dezamăgiţi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum