Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme si prareri STK465

Postări Recomandate

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Am asamblat un pcb cu STK4211II, si am o problema pe care nu o pot depista, la-m alimentat, am bagat muzica de pe pc pe kit si nu scoate sunet, pe o iesire am 71vac, chiar daca am volumul la pc la minim sau maxim nu se schimba nimic, si pe cealalta iesire nu am absolut nici o tensiune alternativa sau continua....dar se aude foarte incet in difuzor si ca si cand difuzorul este ars, desi nu este la-m incercat.Sa fie oare STK-ul defect? este recuperat, mai am unul nou, dar este DTK4231II...

Link spre comentariu

Daca cu ai greseli pe cablaj, STK-ul este defect.

Problema mai mare este ca hdd-ul calculatorului a cedat si nu am mai putut recupera nimic, schema ca sa verific o sa imi ia ceva timp, dorece trebuie sa refac cablajul in eagle exact asa cum este el.Acesta este un STK orignal, mai am un STK4231II dar este fake desi e nou, dar intr-un final daca nu reusesc nimic cu asta atunci o sa il incerc pe ala, nu am nimic de pierdut.Multumesc.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări