89-CEC Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Ca sa nu mai ai probleme in viitor poti pur si simplu sa iti faci un calcul : tensiunea alternativa(iesire transformator) x1.41 si vei afla tensiunea continua (punte redresoare + condensator filtrare) Link spre comentariu
costyy86 Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Am asamblat un pcb cu STK4211II, si am o problema pe care nu o pot depista, la-m alimentat, am bagat muzica de pe pc pe kit si nu scoate sunet, pe o iesire am 71vac, chiar daca am volumul la pc la minim sau maxim nu se schimba nimic, si pe cealalta iesire nu am absolut nici o tensiune alternativa sau continua....dar se aude foarte incet in difuzor si ca si cand difuzorul este ars, desi nu este la-m incercat.Sa fie oare STK-ul defect? este recuperat, mai am unul nou, dar este DTK4231II... Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 pe o iesire am 71vacMasoara cu voltmetrul pe Vcc. Precizeaza care e tensiunea de alimentare. Link spre comentariu
costyy86 Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Pe o iesire am 52vcc si pe cealalta 36vcc, alimentarea este la +/-52vcc Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Daca cu ai greseli pe cablaj, STK-ul este defect. Link spre comentariu
costyy86 Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Daca cu ai greseli pe cablaj, STK-ul este defect.Problema mai mare este ca hdd-ul calculatorului a cedat si nu am mai putut recupera nimic, schema ca sa verific o sa imi ia ceva timp, dorece trebuie sa refac cablajul in eagle exact asa cum este el.Acesta este un STK orignal, mai am un STK4231II dar este fake desi e nou, dar intr-un final daca nu reusesc nimic cu asta atunci o sa il incerc pe ala, nu am nimic de pierdut.Multumesc. Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Cauta schema pe net si compara cu traseele cablajului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum