Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema stativ boxa

Vizitator marinica mihai

Postări Recomandate

Vizitator marinica mihai

SALUT,imi poate da si mie cineva schema unui stativ de boxa de materiale ma descurc am si cv teava de innox o lustruiesc si se vede bine dar nu am o schema asa dupa kre sa il fac are idee cineva?sal

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alex tm

2

• stefanstudio

1

• str8klaw

1

Top autori în acest subiect

Eu am facut 2 stative pentru boxe pe 3 cai folosite ca sateliti intr-un sistem.E destul de simplu..acuma depinde insa pentru ce tip de boxe vrei sa faci daca sunt profesionale iti trebuie tip trepied daca vrei pentru tip bookeshelf poti face ceva de genul cum am facut eu.Sunt destule site-uri Diy si pe afara care arata cum sa faci.Oricum la profesionale iti trebuie aparat de sudura.

http://tinypic.com/view.php?pic=10ydft4&s=5

Link spre comentariu

Alea sunt mai greu de facut plus de asta au sistemul de strangere celor 3 picioare..E mai complicat.Poti sa te uiti pe internet la trepiede de boxe profesionale si iei de acolo si tu dimenisuni..dar nu cred ca se merita gasesti si la 250 ron 2 trepiede noi.Dar daca nu o sa iti iasa perfecte o sa ai probleme cu echilibrul si poate o sa mai bagi bani si in boxe!

http://www.instrumentpro.com/image.php? ... d7347b7165

Link spre comentariu

am eu ceva dar nustiu cada va e de folos am trapiedele care se strang si in el se baga teava dela sativ sunt facute de mine teava se strange de un surub nu sunt foarte innalte au cam 30 cm nu am gazit teava (defapt am gazit la munca dar era prae mare sa o pot lua ) si am renuntat si miam luat noi am dat 150 lei pe ambele se strang sunt reglabile au si un mic suport pentru boxa in cazu in in care boxa nu are flanse pt stativ parerea mea nu merita efortul depus sa le faci la pretu asta

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări