Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Iraudamp7d

Postări Recomandate

• Răspunsuri 113
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Iata si rezultatele probei de foc :ras: , modulul este foarte fortos, boxele mele la 29..30Vrms sunt pe dinafara, le ies sufletu (incinte de 6 ohm) :rade: dar bestia mai avea resurse.... Sunetul.... pot spune foarte bun, joasele sunt foarte bine reprezentate dar nici inaltele nu stau prost, eu unul ma declar foarte multumit de rezultat, un rezultat ne asteptat de bun Acum date din timpul testului, un test de 1 ora la o putere de 2 x 140..150w in 6r Radiatorul mosfetilor sa stabilizat la 33 grade, ci IRS 26 grade, bobinele.....e he aici e un pic cu susta ajungand la 55...58 grade Cam asta ar fi neajunsul montajului, faptul ca bobinele stau destul de calde Intrebare pentru cei care au construit iraudamp, bobinele voastre cam ce temperatura aveau? Pentru cei cevor sa-l construiasca il recomand cu placere, daca este lucrat cu atentie , satisfactia va fii maxima :101 :101

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator ionutd26

deja a costat ceva bani, numai pcb-ul a costat 150 ron in varianta prototip, mosfetii costa in jur de 40 ron pt. varianta stereo

Salut. PCB-ul de unde l-ai cumparat?
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator ionutd26

Am si eu o rugaminte. Am vrut sa ma folosesc de schema de cablaj la acest amplificator, dar nu este cotata 1:1, cred ca masurile sunt in inch.

Am descarcat fisierele gerber dar nu stiu cu ce sa le vizualizez. Am cautat pe net si am gasit free gerber viewer dar nu este compatibil cu extesiile pe care le-am gasit eu aici: https://ec.irf.com/v6/en/US/adirect/ir? ... IRAUDAMP7D.

Care ma poate ajuta cu alt program sa le vad. Multumesc.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări