Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Iraudamp7d

Postări Recomandate

• Răspunsuri 113
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

radu8982 uite ceva de unde te poti inspira schema este functionala dar nu poate livra 6kw, poate cel mult 2kw fara sa duci fet-urile spre artificii din cauzatensiunii de alimentaream pus aceasta schema pt a te inspira, caci este destul de controversata pe alte forumuri din cauza puterii aberante care s-a afirmat ca o poate livra

post-32894-139829360273_thumb.jpg

Link spre comentariu

Ce diode pot sa folosesc in loc de betl06 ca nu le gasesc pe nicaieri si cam ce valoare ar trebui sa aibe r112 stiu ca are rol pentru stetarea dead time.Am citit intr-un loc ca niste baieti au facut iraud sa mearga direct la priza si sa gandeau sal faca la 380 :d bine ca pana sa se aprinda discutia lea inchis un admin topicu.

Link spre comentariu

poti folosi mur 120 pt cea care duce la pinul vb si 1n4007 pt. d106, d107, d109 uite o alta shema de cass d tot cu irs2092tu ce putere vrei sa obtii?cred ca un 2x 150....200w sunt arhisuficienti, nu te inhama la puteri de ordinul kw, pt ca cea mai mica greseala duce la un foc de artificii, incepi cu puteri decentepoti incerca ucd de la philips atasat mai sus care poate livra de la 25w pana la 1250w in functie de alimentare la care ai si pcb-ul in pdf la acest tip de amplif conteaza foarte mult si pcb-ul sa fie realizat cat mai bine

post-32894-139829360311_thumb.png

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări