Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Iraudamp7d

Postări Recomandate

spunemi te rog datele bobinei, nr spire mai exact si care te-a impresionat mai tare dintre cele doua aplifuri? :da

sonic11, numarul de spire, depinde de permeabilitatea materialului si sectiunea miezului folosit, nu te sfatuiesc sa incerci sa faci bobine pentru clasaD, daca nu ai parametrii reali ai materialului, din care este facut torul respectiv!

Cel mai indicat material pentru clasa D, este -2 de la micrometals, are cea mai mica permeabilitate dintre miezurile micrometals, deci si cea mai mare rezistenta impotriva saturatiei!

cred ca o varianta de bobina calculata cu un softulet at fi :30uH, f=400KHz, Z=75R, C=5277pF, toridal T106-2, 15 spire

corectatima daca gresesc :jytuiyu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 113
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ma puteti ajuta cu cateva instructiuni la construirea iraudamp9 vrea ca schema sa fie cat mai simpla,ce nu inteleg este half bridge cum functioneaza.

Este buna schema de mai jos.

Posted Image

Schema este gresita.

Bufferul de jos este pus aiurea!

Colectorul lui T3 se leaga la pinul 12 al IRS, NU la pin 13!

Link spre comentariu

in schema de mai sus sunt mai multe bube dupa cum a spus colegul claudiu, mai lipseste ceva zenere, etajele tp nu sunt polarizate corect....nu are nici un fel de protectieo sa pun respectiva schema, dar imprimanta mea face goange si nu por scana imediat ce rezolv voi posta shema :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări