Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Iraudamp7d

Postări Recomandate

Vizitator sound solutions

pt bobine mergi pe mana lui Leco,( eu personal am folosit cu succes miezuri de la el pt Iraudamp )daca tot ai dat 150 ron pe cablaj si vrei sa ai reusita.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 113
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator sound solutions

este un amplificator destul de bun,ce imi place la el este disipatia termica foarte mica la putere mare ,caracteristica amplificatoarelor in clasa D. realizat ingrijit si cu atentie o sa-ti aduca mari satisfactii.eu am realizat mai multe exemplare dar am o varianta de cablaj propie si folosesc alti finali (pt mine este un produs comercial sub forma de kit).oricum ai dat foarte mult pe cablaj ,eu am avut la vanzare cu 50 ron ( si de calitate ).spor in constructie si mare grija ( pt IRS foloseste neaparat soclu de calitate , si ai grija de unde le cumperi pt ca sant multe fake-uri in piata )

Link spre comentariu

cablaju a costat atat pentru ca are toate obtiunile, (arata exact la fel ca cel de la ior, doar este facut dupa filele gerber de la ei) si am facut o singura bucatain acest pret intra si setup(filmele) si transportul prin fan...componente cumpar de la TME adelectro... farnell

Link spre comentariu

vreau ca acest proiect sa arate ca de fabrica si ma gandesc ca pentru alimentare sa folosesc o sursa in comutatie (cred ca sursa lui sorteh) as mai avea nevoie si de o carcasa rack 19 1udaca stiti de unde pot procura asa ceva, va rog sa-mi dati linkfata carcasei o voi trimite la serigrafiat

Link spre comentariu

dupa lungi asteptari au ajuns si componentele, succesul este pe jumatate :ras: unul din canale a mers din prima si functioneaza rece si se aude chiar foarte bine, pot sa spun ca nu ma asteptam :da acu sa incepem cu problemele :rade: al doilea canal se auzea intrerupt, cred eu ca ceva lipituri reci, si ne avand astampar am facut scurt pe placa si cred ca mosii de pe acest canal :smt103: am o banuiala ca si irs-ul e paalta problema este ca protectiile i-mi tine irs-urile blocate, in momentu acesta fiind inlaturatecum pot sa-mi dau seama daca irs-ul a cedat(daca las alimentarea conectata fara tr finali irs este rece)fara osciloscop?PS:mersi claudiu ai facut o treaba buna cu cele doua bobine :aplauze

Link spre comentariu

Ma tem ca a cedat si irs-ul,cam greu sa-ti dai seama fara osciloscop. In plus,daca ni ai si mosfetii in montaj, nu ai unde sa conectezi reactia negativa, si , fiind autooscilant, irs-ul nu va functiona. O idee ar fi sa pui mosfetii de pe celalalt canal , dar sa pui in drena mosfetilor rezistente de limitare a curentului de cativa ohmi, asa nu cred ca se mai pot arde.

Link spre comentariu

schema de principiuscurtul a fost facut inte componentele din pini 14,15 sau 15,16oare irs-ul este mort? este posibil ca mosfeti sa fi scapat traumei?am conectat alti mosfeti si tot asa face, trage curent mare di sursa de alimentare, cred ca irs-ul :smt103: astept parerile voastre

post-32894-139829355565_thumb.jpg

post-32894-139829355581_thumb.jpg

post-32894-1398293556_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări