Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Iraudamp7d

Postări Recomandate

• Răspunsuri 113
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Atentie , nu e vorba numai de schema , trebuie sa faci exact cablajul recomandat si bobina pe un miez bun,ca sa nu ai probleme. Citeste si respecta tot ce scrie in acel pdf.Pe forumul diyaudio la rubrica "clasa d" sunt pareri multe si in general bune , cineva chiar a masurat distorsiunile la un kit chinezesc facut dupa schema si cablajul de la irf si erau mici.

Link spre comentariu

intrebarea este de unde se pot achizitiona?dupa cate stiu eu trebue sa aiva intrefier pentru a nu intra in saturatie miezudaca mai cunoaste cineva vre-o sursa de unde pot cumpara bobine speciale pt clasa d,sau care se pot folosi, il rog sa postezeaici sau pe pmmai jos inductorul folosit de IOR in respectivul modul

7g17b_e.pdf

Link spre comentariu

da stiu ca pot cumpara de la userul DjLeco miezuri de ferita. totusi caut o bobina gata facuta, parca nu as sacrifica mosfetii de dragu experimentari si al curiozitatiideja a costat ceva bani, numai pcb-ul a costat 150 ron in varianta prototip, mosfetii costa in jur de 40 ron pt. varianta stereofac apel la cei care au mai lucrat in clasa d si au idee de unde pot cumpara doua astfel de bobine speciale pt clasa dapropo, singura care este mai usor de procurat ar fi asta de la farnell facuta de burns, dar nu stiu cat de buna este pt clasa d ?

2200ll_series.pdf

Link spre comentariu

Deci dupa putina lectura cred ca am inteles cate ceva, sper sa nu gresesc1-trebue sa fie cu intre fier pt a nu se satura miezu din cauza curentilor mari2- cred ca ar merge si fara intrefier dar bobina sa aiba curentii de saturatie mari (25-30a)corectatima daca gresesc

Link spre comentariu

Ce inductanta doresti, ce valoare se aibe?Pentru clasa D se recomanda bobinele din material din pulbere metalica, Micrometals, Amidon, Magnetics.Multi au incercat porcariile de miezuri galbene din SMPS, alea NU merg, sint pentru pina in 50 Khz si se incing ca dracu.Imi spui valoarea pe care o doresti, si te servesc.Ce finali vrei sa folosesti? Cu ce ii ataci?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări