Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

adaptor in loc de baterie laptop

Vizitator masterbobo17

Postări Recomandate

Vizitator masterbobo17

Buna,Am o intrebare mai speciala si pentru mine solutia la care am ajuns si despre care va cer o parere si ajutorul pt. a o inplementa este singura existenta.Am un laptop HP zd8000, din pacate mufa adaptorului sa stricat iremediabil, din pacate dupa lungi cautari nu am gasit nici unde o asemenea mufa avand in vedere ca e cu 6 fire 2- +, 2- -, 1- activare, 1- masa (adaptor de 160w). Am incercat sa lipesc firele direct pe placa de baza dar nu am reusit(sa dus si aceasta optiune deoarece am dat jos conetoru' de pe placa). Astfel as dori sa conectez adaptorul in locul bateriei(daca se poate) doar ca nu am gasit nici unde o schema ca sa stiu cum sa fac legaturile. Bateria are 7 pini. Voltajul si amperajul sunt aceleasi (baterie = adaptor)Daca cineva a mai facut asa ceva sau stie cum ar fi posobil, va rog mult....Multumesc,

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ticu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Adaptorul are tensiune mai mare decat bateria pentru ca trebuie sa o incarce. Pe baterie nu scrie curentul (mA) ci capacitatea (mAh). Poti spune exact ce scrie pe baterie (volti si mAh) si pe iesirea adaptorului (volti si A)?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări