gigiones Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Va rog sa aruncati un ochi peste acest modul, si poate este suficient pentru rezolvarea defectului care consta in faptul ca motorul masinii nu se mai invarte.....Am verificat periile si probat direct la 220v- este ok.In rest functioneaza : alimentarea-evacuarea-incalzirea.....numai motorul nu merge.... dupa ce ia apa si nu se invarte - este evacuata apa si intra in avarie (beculetul start si stop)multumesc anticipat ! Link spre comentariu
dan-a2 Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Verificati triacul (care comanda motorul) - cel pus pe radiator ,sau eventuale contacte imperfecte ! Link spre comentariu
gigiones Postat Decembrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2011 merci, intre timp am mai citit si eram cu lupa pe el...l-am curatat, contactele par ok dar sa caut triac si il schimb daca il dau jos.Este un BTB 800CW , stie cineva pe unde gasesc ? Link spre comentariu
gigiones Postat Decembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2011 un up... up... pt @dana2 , asa a fost- triacul . L-am inlocuit cu BTB12 700cw si functioneaza. Am luat si BT 128 insa am preferat sa-l montez pe primul desi e la 700v. Probabil va functiona si cu acesta din urma pe care-l tin de rezerva....sperand sa nu-l folosesc Link spre comentariu
gigiones Postat Decembrie 22, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2011 aku alta belea. A mers ok dupa schimbarea triacului. De cateva zile sunt plin de draci...Ramane blocata pe evacuare inainte de terminare ciclului de spalare. evacuaza minute bune dupa care cateva secunde de pauza si o ia de la capat...fara sa afiseze vreo avarie !!!!!Un alt sfat va rog !!!??? Link spre comentariu
gcom61 Postat Decembrie 22, 2011 Partajează Postat Decembrie 22, 2011 Verifica presostatul;poti folosi un aparat de masura si pompand aer(sufland) pe furtunasul de nivel verifici fiecare pereche de contacte(daca aclanseaza/declanseaza) Link spre comentariu
gigiones Postat Ianuarie 2, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2012 se poate inlocui cu unul de Automatic super 16 ? Link spre comentariu
Myhayxx Postat Ianuarie 2, 2012 Partajează Postat Ianuarie 2, 2012 imi puteti spune va rog valoarea lui Q9 cea pe care am incercuit-o..? am un modul exact ca al dumneavoastra si a crapat piesa respectiva.(e un tranzistor) Link spre comentariu
gigiones Postat Ianuarie 2, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2012 cu mare placere insa nu e desfacuta placa.. daca azi o desfac iti spun tipul tranz Link spre comentariu
romica-b Postat Ianuarie 2, 2012 Partajează Postat Ianuarie 2, 2012 vezi ca nu e tranzistor,este un triac, acelasi tip cu cele de la electrovalve. Link spre comentariu
gigiones Postat Ianuarie 2, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2012 merci, sper sa fi ajuns mesajul si la @ Myhayxx Eu nu am putut sa-l ajut pt k la mine pe placa era montat cu fata la priza de contacte si nu l-am putut citi, desi pe placa era marcata invers pozitia lui Link spre comentariu
Myhayxx Postat Ianuarie 2, 2012 Partajează Postat Ianuarie 2, 2012 vezi ca nu e tranzistor,este un triac, acelasi tip cu cele de la electrovalve.de care zici ca e triac...cel albastru.?eu ma refer la acela negru Link spre comentariu
Relav Postat Ianuarie 2, 2012 Partajează Postat Ianuarie 2, 2012 Q9 (cel negru) este un triac de tip MAC97A8 ca si Q10, Q11,Q12. Se gaseste de cumparat. Link spre comentariu
romica-b Postat Ianuarie 2, 2012 Partajează Postat Ianuarie 2, 2012 Cel albastru este un varistor,daca este bun,prezinta rezistenta infinita.Cauta si motivul strapungerii triacului Q9.Nu sunt sigur, dar cred ca comanda pp.a de evacuare,sau pastila din incuietoarea hubloului.Bafta! Link spre comentariu
gigiones Postat Ianuarie 2, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2012 din pacate asa e cand nu ai o schema in fata . Aku imi explic si eu de ce era cu fatza la perete...daca e triac isi permite Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum