Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Masina spalat Indesit witp82 probleme

gigiones

Postări Recomandate

Va rog sa aruncati un ochi peste acest modul, si poate este suficient pentru rezolvarea defectului care consta in faptul ca motorul masinii nu se mai invarte.....Am verificat periile si probat direct la 220v- este ok.In rest functioneaza : alimentarea-evacuarea-incalzirea.....numai motorul nu merge.... dupa ce ia apa si nu se invarte - este evacuata apa si intra in avarie (beculetul start si stop)multumesc anticipat !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 45
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gigiones

23

• romica-b

10

• Myhayxx

4

• dan-a2

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

merci, intre timp am mai citit si eram cu lupa pe el...l-am curatat, contactele par ok dar sa caut triac si il schimb daca il dau jos.Este un BTB 800CW , stie cineva pe unde gasesc ?

Link spre comentariu

un up... up... pt @dana2 , asa a fost- triacul . L-am inlocuit cu BTB12 700cw si functioneaza. Am luat si BT 128 insa am preferat sa-l montez pe primul desi e la 700v. Probabil va functiona si cu acesta din urma pe care-l tin de rezerva....sperand sa nu-l folosesc :aplauze

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

aku alta belea. A mers ok dupa schimbarea triacului. De cateva zile sunt plin de draci...Ramane blocata pe evacuare inainte de terminare ciclului de spalare. evacuaza minute bune dupa care cateva secunde de pauza si o ia de la capat...fara sa afiseze vreo avarie !!!!!Un alt sfat va rog !!!???

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

merci, sper sa fi ajuns mesajul si la @ Myhayxx Eu nu am putut sa-l ajut pt k la mine pe placa era montat cu fata la priza de contacte si nu l-am putut citi, desi pe placa era marcata invers pozitia lui :jytuiyu

Link spre comentariu

Cel albastru este un varistor,daca este bun,prezinta rezistenta infinita.Cauta si motivul strapungerii triacului Q9.Nu sunt sigur, dar cred ca comanda pp.a de evacuare,sau pastila din incuietoarea hubloului.Bafta!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări