justMe Postat Februarie 25, 2015 Partajează Postat Februarie 25, 2015 va salut. sper sa nu deranjez daca postez aici. am un subler cu care nu s-a mai lucrat de timp bun si avea o pelicula negricioasa depusa de nu se mai vedea nimic. am pus sublerul intr-o tavita si am pus otet peste iel. dupa daua ore l-am sters cu un burete de vase cu partea fina. problema este ca odata cu acea pelicula s-a sters si gradatia de pe iel. se mai poate face ceva sau este distrus? multumesc Link spre comentariu
validae Postat Februarie 25, 2015 Partajează Postat Februarie 25, 2015 Nu mai ai ce-i face, ar trebui gravate diviziunile din nou. Mai bine cumperi altul, se găsesc și din plastic foarte ieftine, chiar cu rezoluție de 0,05mm. Link spre comentariu
justMe Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 am inteles. multumesc Link spre comentariu
Xaby Postat Martie 27, 2015 Partajează Postat Martie 27, 2015 Se gaseste desen sau video la punctatorul automat. vreau sa fac unu Link spre comentariu
radu cnc Postat Martie 28, 2015 Partajează Postat Martie 28, 2015 Pot sa ridic un releveu dupa al meu daca vrei. Link spre comentariu
Xaby Postat Martie 28, 2015 Partajează Postat Martie 28, 2015 Da, as vrea. Multumesc. Link spre comentariu
ndc74 Postat Martie 30, 2015 Partajează Postat Martie 30, 2015 Asa este dar nu m-am gandit niciodata se la demagnetizez,de obicei la sterg cu o carpa gen prosop si pilitura ramane intre fibre. Eu mi-am facut o bobina pt demagnetizat dintr-o elecrovalva de masina de spalat. o alimentez le 220V si in ea introduc scula ce trebuie demagnetizata. 1 Link spre comentariu
Xaby Postat Martie 31, 2015 Partajează Postat Martie 31, 2015 Pot sa ridic un releveu dupa al meu daca vrei. Nu uita de mine te rog. Link spre comentariu
Xaby Postat Aprilie 21, 2015 Partajează Postat Aprilie 21, 2015 Revin cu intrebarea deoarece domnu radu nu-mi raspunde. Se gaseste desen la punctatorul automat. vreau sa-mi fac unu. Link spre comentariu
radu cnc Postat Mai 3, 2015 Partajează Postat Mai 3, 2015 Am fost plecat din tara o perioada... PUNCTATOR_AUTOMAT Sper ca este OK, pentru lamuriri, contactati-ma. 2 Link spre comentariu
Xaby Postat Mai 4, 2015 Partajează Postat Mai 4, 2015 Multumesc domnu!!! Daca ma impiedic te contactez Link spre comentariu
philiprobz Postat Iunie 3, 2015 Partajează Postat Iunie 3, 2015 (editat) Astazi am incercat realizarea unei pensete er 40 . Preturile foarte mari as putea spune la aceste pensete m-au determinat sa incerc sa mi le fac singur. Nu am intampinat dificultati la realizarea conurilor insa taieturile sunt departe de a fi perfecte, desi sunt realizate cu o freza disc. Am cam impartit asa la ochi, neavand alta posibilitate si nici egale ca lungime nu prea am avut cum sa le fac. Din acest motiv cred eu ca am o mica bataie de 2-3 zecimi masurata pe un ax rectificat prins in penseta. Probabil strangerea inegala a partilor pensetei provoaca acea bataie, inca incerc sa imi dau seama. Am repozitionat de mai multe ori penseta si tot aceeasi bataie am. De strunjit am strunjit dintr-o singura prindere si nu cred sa fie acolo problema. Oricum o sa incerc danturarea unei roti dintate pentru strungul sp400 si atunci o sa vad rezultatele . E o profanare aceasta penseta pentru capul "divizor" schaublin dar deocamdata nu sunt dispus sa dau 20 si ceva de euroi pe o penseta . Editat Iunie 3, 2015 de philiprobz Link spre comentariu
chas3 Postat Iunie 3, 2015 Partajează Postat Iunie 3, 2015 Divizorul l-ai cumparat cu vreo penseta ca sa verifici ce abatere are cu ea? O fi el Schaublin, dar fiind la mana a doua, poate a capatat ceva runout de la fostul proprietar. Slabe sanse, dar merita incercat. Link spre comentariu
philiprobz Postat Iunie 3, 2015 Partajează Postat Iunie 3, 2015 (editat) Nu am pensete la el. e cam tipla divizorul. l-am desfacut pe ici pe colo si am vazut ca nu a fost folosit. pentru e elimina totusi aceasta posibilitate maine pun comparatorul direct pe conul sculei. sanse mai mari am sa castig la loto decat sa gasec vre-o abatere acolo. Editat Iunie 3, 2015 de philiprobz Link spre comentariu
chas3 Postat Iunie 3, 2015 Partajează Postat Iunie 3, 2015 N-aveam de unde sa stiu ca e ca nou, ma gandeam ca sunt sanse sa fi avut probleme, fiind la mana a doua. Desi in poze suprafetele pensetei nu par grozave, 0.2-0.3 runout e mult pentru o penseta. Ar fi interesant sa pui penseta fara bara de verificare si sa plimbi indicatorul pe fiecare din cele 4 portiuni sa vezi cum se aseaza. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum