Vizitator mario92 Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 salut .. am o problema cu o combina adusa dn israel.... deci acolo combina functiona si pe cand a ajuns acasa nu a mai functionat.. este o combina sony mica... si as vrea sa o conectez la pc.. ma intelegeti sper.. si nustiu cum sa o setez pe ea sa fie conectata cu pc.. nustiu ce sa pun acolo tuner,cd... si mai am cv imd ma uit... care ar putea fi problema .. daca am incercat asa si nu a functionat? ... astept raspun.. ms mult Link spre comentariu
Spitfire Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Acel microsistem audio poseda intrare audio? Scrie pe undeva audio-in, langa doua mufe RCA mama?Un model, ceva are acea Sony? Link spre comentariu
Vizitator mario92 Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 un moment te rog so o montez la loc.. sa o am in fata... da poseda in si out Link spre comentariu
Vizitator mario92 Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 gata... are doua mufe rca cu doua iesiri l si r.. input.. si cealalta cu doua mufe rca output l si r.. si doua mufe jack input si output.. in partea de jos langa o lalta.... model sony pmc-d305L Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Pune o poza ca sa intelegem si noi ceva . http://elektrotanya.com/sony_pmc-d305_d ... nload.html Link spre comentariu
Spitfire Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Din ce spune omul, acea combina e moarta complet nu merge nici pe radio, nici pe CD, asa ca logic nu poate amplifica semnalul audio de la PC. Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Noooooooooo , nu stie sa'l "lege". Intrarile aux. sunt sub masca din fata. Cred ca nu a facut corect nici conectarea boxelor. Parol. http://audio.manualsonline.com/manuals/ ... es=1658827 Link spre comentariu
suat Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 ai bagat-o in priza?Sper sa nu, pana nu ai verificat tensiunea de alimentare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum