Vizitator Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Buna ziua,Ca etapa urmatoare in realizarea lantului meu audio, am nevoie sa realizez un preamplificator cu corectie Baxandall. As dori sa am si o oarecare amplificare in montajul respectiv, asa ca m-am oprit asupra montajului de mai jos:V-as ruga sa-mi spuneti parerile dvs legate de acest montaj. Mentionez ca intentionez sa inlocuiesc tuburile ecc83 (12AX7) cu ECC82 (12AU7) din motive de disponibilitate (am vreo 6 buc ECC82). Daca nu va functiona corect, o sa caut ECC83...Doresc (din motive estetice) sa-i fac si un VU-metru cu EM80 (un singur canal) si m-am gandit la schema de mai jos:Astept parerile dvs si pe marginea acestui montaj, sper sa fie destul de sensibil. Semnal voi lua de la iesirea preamplificatorului corector... Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Ok, cam asta a iesit... Inca nu l-am testat sa vad cum suna... Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Aş fi ales cealaltă schemă, cu reţea pasivă, asta poate da zgomote ciudate, dacă puţometrii nu sînt de calitate maximă. Condensatorii din reţea, la fel, nu aş fi folosit ceramici, au toleranţe mari.În rest, spor la treabă! Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Multumesc de sugestii. Cum nu prea am experienta in audio, am gandit "dracia" modular, daca ceva nu merge, refac doar modulul care nu functioneaza. Daca voi avea probleme cu corectorul, voi face schema propusa de tine. O sa caut niste condensatori styroflex, poate am un pic de noroc si mai gasesc asa ceva... Va mai spun maine cum suna. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum