valytzu1207 Postat Decembrie 3, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Am sa incerc si cu rezistenta. Deocamdata lucrez la o mini sursa in comutatie. Link spre comentariu
em2006 Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 ...Daca las condensatorul in aer, totul e ok, se comporta cum trebuie toata sandramaua. ...Am recitit primul post si am dat de textul citat.Pai, inseamna ca ai rezolvat-o cu solutia data anterior.Incepe cu 300K (intre cond si touch plate) si daca merge cu mai mult, d-te in sus spre Megohmi, cu cat mai multe rez serie, cu atat mai bine.Si ai rezolvat-o simplu. Link spre comentariu
valytzu1207 Postat Decembrie 3, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Nu prea vrea sa mearga. Daca lipesc o rezistenta pe condensator, deja imi ia impulsuri aiurea. Am incercat sa-i tai pinii cat mai scurti, la fel face. Daca pun o rezistenta intre pinul 2 si masa? Si pe urma sirul de condensatoare si rezistente catre touch plate.Am ajuns la aproape 20Mohmi si tot e prea sensibil. E mult mai sensibil cand se nimereste sa fie faza pe pinul 1, adica masa 555-ului. Daca intorc stecherul invers, nu mai e chiar asa sensibil, dar si asa, comuta cand am degetul la ~1mm de pinul condensatorului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum