Vizitator speednsx Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Nu stiu daca am facut bine e pentru priama oara cand postez aici pe forum.Am dat search si nu am gasit nimic din ce ma intereseaza.Problema mea este in felul urmator.Am 61 de Battery de 1,2V Renincarcabile.A, facut Grupuri de cate 10 bateri sa am 12V.Le incarc la Maxim cu o sursa de calculator la 12V si 2A.Apoi cand incerc sa conectez Inversorul de 12V-220V/150W, si nu conectez nimic la inversor imi scade puterea in bateri in primele 30 de secunde.Stiti cumva cu msa fac sa nu imi "moara" bateriile atat de repede ?Multumesc. Link spre comentariu
cristi71 Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 ce capacitate au? in A/h. Link spre comentariu
srdjan Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 sa zicem ca-s baterii de 600mAh inseamna ca o baterie din aia poate sa-ti furnizeze 0.72W, deci 10 asemenea baterii dau in total 7.2W. Nu e exclus ca invertorul tau de 150W sa consume in gol acei 7.2W in cateva secunde. Calculul devine si mai dramatic pentru ca bateriile tale stocau atata energie in zilele lor bune, nu dupa ce le-ai incarcat pe sfert cu sursa de calculator. Link spre comentariu
Ticu Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Mai poti da niste detalii? Ce tip sunt bateriile (dimensiuni, mAh, eventual o poza), in ce stare de uzura sunt (vechime), daca folosesti un singur grup de 10 baterii la invertor, ce vrei sa conectezi la invertor (ce aparat, cati wati). Probabil ca-ti trebuie un acumulator de automobil de 12V in buna stare. Link spre comentariu
Vizitator speednsx Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Bateriile sunt de un laptop de 11.1V/4800mah. si alimentare recomandata este de 3,2A.Au cam 2 luni bateriile de uzura. Inversorul are o putere de 150W si puterea maxima de 300W.Mia mers bine pana de curand cand am facut un scurt din greseala la stabilizatorul bateriilor care vin in carcasa. Link spre comentariu
cristi71 Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 s-a lamurit totul..vedeti ce a scris un coleg mai sus.. Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 E invertor,nu inversor,ca nu inverseaza nimicNu prea inteleg cum poti sa incarci niste acumulatori care au tensiunea nominala de 12v la o sursa de 12v...Le-ar trebui o sursa de 16-18vFiind dintr-un laptop...sigur sunt morti (produsi acum prea multi ani) Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 cauta subiectul Booster24-28v si ia schema de la pag 2 cu mc34063 si calculeaza(pui un semireglabil)sa dea 13,8v la un curent in jur de 500ma Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum