Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Poze pentru clatirea ochilor

yo9hrb

Postări Recomandate

WAF = Woman Acceptance Factor Pai despre bani...Habar nu am cu cit se poate vinde.Din ce-mi amintesc am dat pe bucata echivalentul a 150 RON...Aici se mai adauga si taxa de inmagazinaj, TVA, etc, etc.

Link spre comentariu

Sa nu uiti comisionul vamal, acciza si taxa pe viciu ! Sau erau incluse la etc ? :rolleyes:

Nu mai adaug alte taxe ca-l sperii cu totul pe yo9hrb ! Nu vezi ca a amutit cind a vazut pretul?

MiniTehnicus , in masura timpului disponibil te rog da-ne detalii dspre aparatul tau.

Link spre comentariu

Redifon 50MReceptor pe tuburi, banda de frecventa 13,5 KHz la 32000 Khz in 8 game. A 15,5 - 32 Mhz 465Khz B 7,7 - 16 Mhz --- C 3,8 - 8 Mhz --- D 1,5 - 4 Mhz --- E 585 - 1550 KHz 465Khz F 240 - 600 KHz 110Khz G 95 - 250 KHz 465Khz H 13,6 - 26 Khz 110KhzDimensiunile cutiei sunt 53,5cm x 54,6cm x 37,6cm si cantareste 40,5KgDimensiunile alimentatorului 43,2cm x 17,8cm x 15,8cm si cantareste 11,4Kg.Este realizat cu 12 tuburi si consuma 80W.Tuburile sunt urmatoarele: V1, V2 - EF39 amplificatoare de radio frecventa V3 - ECH35 mixer V4 - 6J5G oscilator V5,V6,V7 - EF39 amplificatoare frecventa intermediara V8 - EF36 BFO V9,V10 - 6H6 detector, redresor AGC (sau RAA) +limitator de zgomot V11 - EF36 preamplificator audio V12 - 6V6G final audioRedresorul cuprinde 5Z4G si s/130( stabilizator cu neon)Sensibilitatea este de <1 uV la 2,5 - 32Mhz si scade pentru frecventele mai joase.Are 2 frecvente intermediare de 110Khz si 465Khz.Are 5 pozitii pentru largimea de banda din care 2 cele mai inguste sunt controlate cu cristale de quartz.Este un receptor realizat la inceputul anilor '50 (1948 -1952).Ca accesorii, un set de casti de 100 Ohmi si difuzor in cutie tabla separata.Este in stare de functionare, dar are brum pe alimentare, nu mare dar sesizabil deoarece nu a fost folosit de mult si isi asteapta randul la reconditionat. Instrumentul de masura este defect si trebuie schimbat, caut un inlocuitor dar este rar. Ca piese de schimb am un set complet de tuburi (6L6G fabricatie Italia din timpul WW2), cartea tehnica si schema electronica.

Link spre comentariu

Nu am amutit, am fost ocupat cu colectarea fierului vechi, a maculaturii si a sticlelor :smt003 .

Fier vechi zici? In cazul asta mai bine-ti vind un R250M !

Multumesc MiniTehnicus!

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...

Microfon rusesc, fabricat 1957, model militar gindit sa reziste pe mina recrutilor.Veteranii de la YO8KGA sustin ca se numeste cioclofon adica bagi ciocu' in pilnie si vorbesti.Are buton de 'mute', va rog admirati si conectica.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Lambda 5.Scrie despre el in penultimul numar din Radiocomunicatii si Radioamatorism.Receptorul aflat in posesia mea a fost modificat de fostii proprietari pentru receptia SSB.Din pacate nu am revista la indemina ca as copia de acolo o scurta descriere a acestui receptor.

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări