Ovidanie Postat Martie 13, 2007 Partajează Postat Martie 13, 2007 Facind curatenie am dat peste acest R311 si mi-am dat seama ca de ceva ani de cind il am nu l-am desfacut sa vad ce are in interior ! Asa ca am lasat curatenia , am luat aparatul foto si ... Link spre comentariu
yo9hrb Postat Martie 13, 2007 Autor Partajează Postat Martie 13, 2007 Ce gasesc unii la curatenie! Eu gasesc numai covoare de batut, pereti de zugravit, etc. Nu te incurca prin casa? :yawinkle: Vrei sa vin sa te ajut? :partyman: Link spre comentariu
ywar2 Postat Martie 13, 2007 Partajează Postat Martie 13, 2007 O Doamne, ce bun prieten mi-a fost receptorul asta in armata. Cite nopti am mai petrecut impreuna ascultind muzica la Osterreichische Rundfunck. Mergea cu un singur acumulator KN24 iar la borna de linie cuplam un difuzor de radioficare si se auzea excelent. Pacat ca sau distrus, mare pacat!!! Atentie, butonul de acord este o bijuterie, pacat ca e prea mare. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 13, 2007 Partajează Postat Martie 13, 2007 Ce gasesc unii la curatenie! Eu gasesc numai covoare de batut, pereti de zugravit, etc. Nu te incurca prin casa? :yawinkle: Vrei sa vin sa te ajut? :partyman:Vezi domnule de ce insist eu sa mergem la simpo2007.Prin zona Moldovei se gasesc multe din astea. Si tube sovietice :smt006 Link spre comentariu
Ovidanie Postat Martie 13, 2007 Partajează Postat Martie 13, 2007 In fotografia 5100 in partea stinga legat cu o curelusa este vibratorul !Tot in fotografia aia se vede si antena compusa din niste mici cilindrii insirati pe uncablu, modelul asta de antena are si un nume pe care nu mi-l amintesc (virsta probabil).Cu ajutorul a 8 tuburi 2Ж27 receptioneaza de la 1 la 15MHz. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Martie 13, 2007 Partajează Postat Martie 13, 2007 Acum sa nu credeti ca l-am gasit asa pur si simplu si m-am minunat! Stiam de existenta receptoarelor,(am doua) stiam unde sunt dar pur si simplu de trei ani nu am avut nici o curiozitate.Astazi, am desfacut aparatul si am avut surpriza sa vad ca are inclusiv antena. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 13, 2007 Partajează Postat Martie 13, 2007 Parca se chema Kulikov, nici eu nu prea mai tin minte desi mai incasam cate una cand pierdeam cate un semn, doua... :smt001 Link spre comentariu
Ovidanie Postat Martie 13, 2007 Partajează Postat Martie 13, 2007 nanopico, crezi ca prin zona mea stau vechiturile astea aruncate pe sub gardul unitatilor militare? Greu si aici...dar stii ce-i mai rau? Ca nu mai sunt oameni pasionati.Cel putin in Suceava nu a venit unul sa ma intrebe ceva despre vechiturile mele...si crede-ma am cu ce ma lauda.Din cind in cind il mai apuca pe cite unu' sa construiasca ceva, ultima oara a venit cineva si vroia musai sa cumpere doua tuburi GI7BT...Am spus ca-i dau tuburile gratis in momentul in care vine cu o schema functionala si condensatorii variabili.S-a implinit anul de atunci, credeti ca l-am mai vazut? Acu' nu de mult, la insistentele lor, le-am promis unor pusti care invatau telegrafie ca le arat un R250 functional...aveam in plan sa fac un scurt instructaj si apoi sa-i las la butoane pina se satura.Am anuntat data cu o saptamina inainte si surpriza! Nu a venit nici unul! Si R 250 cintareste cam 60KG, l-am carat de mi-au sarit capacele. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 13, 2007 Partajează Postat Martie 13, 2007 Of, asta cam asa este. Am locuit 2 ani in Piatra Neamt cu serviciul, si am tot colindat toata zona pana la Vatra Dornei. E superba.Am plecat de acolo in 1999; si acum am un vechi receptor Ingelen Geografic cumparat, platit si lasat in custodie la Crucea. Am tot zis ca am timp sa ma intorc dupa el si iata ca au trecut 7 ani si nu am ajuns. Noroc ca omul este cumsecade si il pastreaza, vorbesc cu el de Paste, Craciun, mai intreb ce face receptorul... :yawinkle: i-au crescut si copii mari... De asta vreau sa vin neaparat la simpozion.Zona a fost foarte bogata in diferite lucruri de patrimoniu, inclusiv "troacele" noastre, pacat ca nu am stiut sa le scapam de distrugere... Link spre comentariu
Ovidanie Postat Martie 15, 2007 Partajează Postat Martie 15, 2007 Off topic: Astazi la YO8KGA cautam un pustan care sa ma ajute sa fotografiez interiorul unui R250M care dupa cum stiti cintareste cam 60KG, este foarte mare si de unul singur este greu sa-l urnesc...Un radioamator veteran, foarte respectat, (nu dau nume) nu stiu cu ce a confundat R250 ca deodata a inceput sa povesteasca cum alerga el in armata kilometri buni cu receptorul asta in spate si mai facea si cite un 'culcat'...Userul andreidinsv(YO8RZB) asculta cu gura cascata si nu-i venea sa creada ce aude si deodata intreaba: -Nu va suparati, dar ce va dadeau aia sa beti si sa fumati de puteati alerga cu R250 in spate? Nu va puteti imagina cita bascalie a urmat... Link spre comentariu
yo9hrb Postat Martie 15, 2007 Autor Partajează Postat Martie 15, 2007 L-o fi confundat cu A7B. Cu baterii, lada si ce mai are el nu-i tocmai usor. Da' nici foarte greu. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Martie 16, 2007 Autor Partajează Postat Martie 16, 2007 ... Stiam de existenta receptoarelor,(am doua) ...Doua, zici. Asa o fi si pe lumea cealalta? Daca ajungi la concluzia ca iti ocupa prea mult din spatiul vital (si se mai coreleaza si cu FSN-ul meu :smt003 ) ma ofer sa am grija de unul. Prind eu o delegatie prin zona :partyman: Link spre comentariu
Ovidanie Postat Martie 16, 2007 Partajează Postat Martie 16, 2007 Vrei sa ti-l imprumut?Ca nu inteleg faza aia cu FSN-ul...Poate vrei sa-l cumperi?Edit : Am aflat ce-i cu FSN-ul, acum mi-e clar ca vrei sa cumperi.Dar cu factorul WAF cum stai? Ca eu sunt dispus sa vind. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Martie 17, 2007 Autor Partajează Postat Martie 17, 2007 ...factorul WAF ...Cred ca sunt prea batran ca sa stiu asa ceva. E un neologism? :weedman: How much? (macar informativ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum