Vizitator Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 Doamne-fereste! Poza e de pe jogis-roehrenbude.deEu nu m-as incumeta la asa ceva, hi !L.E. Se pare ca site-ul neamtului e down. Sper sa fie doar ceva trecator. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 Marmura se prelucreaza fara probleme cu unelte pentru prelucrat metalul. Granitul este mai dur, prelucrarea sa necesita scule diamantate. 1 Link spre comentariu
Flor Postat Mai 15, 2010 Partajează Postat Mai 15, 2010 Scuze de off topic. Dar sunt curios si nu am nicio idee despre acest domeniuIn momentul cand gauresti, nu trebuie sa racesti burghiul?Si nu apar vibratii, mai ales la gaurile de diametru mare, care risca sa sparga piatra? Link spre comentariu
Ovidanie Postat Mai 15, 2010 Partajează Postat Mai 15, 2010 Eu am prelucrat doar marmura. Am facut un suport pentru contorul electric si sigurante, am folosit o placa de marmura, pe care am decupat-o cu bomfaierul si apoi am gaurit cu burghiu de 6mm folosind o bormasina cu acumulator. Dupa un timp am facut si o scrumiera, gasisem un cub de marmura, pe strung cu putina atentie si mult praf a iesit un fel de scrumiera. Greseala a fost ca nu am slefuit dupa, era foarte greu sa o spal.Marmura se prelucreaza mai usor decat metalul, este foarte moale si sfaramicioasa. Link spre comentariu
Flor Postat Mai 16, 2010 Partajează Postat Mai 16, 2010 Mltumesc frumos pt postarea. A fost foarte interesanta. Mi-ai dat o idee. In viata mea nu ma gandisem la combinatia intre marmura si lampi. Arata remarcabil si e ceva deosebit.Acuma, ca sa fiu carcotas, pardon, informat pana la capat, unde se gasesc placi de marmura de vanzare?La magazinele cu materiale de constructii tip Brico..? Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 16, 2010 Partajează Postat Mai 16, 2010 Uite si link-ul de pe site-ul neamtului: http://www.jogis-roehrenbude.de/Leserbr ... _SE509.htm Link spre comentariu
Ovidanie Postat Mai 16, 2010 Partajează Postat Mai 16, 2010 Marmura uzual se livreaza in placi cu o grosime intre 15mm si 50 mm. Placi de 15-20mm gasesti pe la firmele cu materiale de constructii, sunt folosite pentru trepte, pardoseli, glafuri. Material cu grosimea de 50mm, rareori mai gros, poti gasi pe la firmele care se ocupa cu monumentele funerare. Daca ai nevoie de material mai gros de 50mm trebuie sa te interesezi de un atelier unde se face scluptura in mamura. Link spre comentariu
sebi_c Postat Mai 19, 2010 Partajează Postat Mai 19, 2010 Ovidel, spune-ne si noua ce scule sunt astea? Mai ales aia cu lampi! Link spre comentariu
Ovidanie Postat Mai 19, 2010 Partajează Postat Mai 19, 2010 Vad ca in postul meu sunt numai fotografii, scrisul a disparut. Postasem si o mica poveste. Partea proasta este ca aparatele nu-mi apartin, fotografiile sunt facute intr-un supermarket, se pare ca in fiecare duminica are loc un mic targ. Sebi, statia aia cu lampi este 'AMERICANA', asa mi-a spus ala care o avea la vanzare, cerea 800 lei. Cealalta statie care apare in primele trei fotografii, aia a fost o surpriza pentru mine, stiam ca modelul respectiv este cu lampi. Ori este o clona ori este varianta modernizata, au refolosit carcasele. Pretul cerut era 400 lei. Doua poze ajutatoare: Si va rog sa-mi spuneti si mie la ce foloseste microscopul din imagine: Link spre comentariu
d2134 Postat Mai 24, 2010 Partajează Postat Mai 24, 2010 Pare a fi un microscop de cristalografie. Alea au sursa de lumina polarizata, eventual cu filtre monocrome, si posibilitatea de rotire a preparatului pentru a masura diverse unghiuri intre laturile si fetele cristalelor. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 This double-sideband (DSB) radiotelephone transmitter is powered entirely by the instantaneous (not stored) energy produced in the operator’s voice. The RF output power in my prototype falls within the range of 5 to 15mW. The circuit is essentially a high-level DSB modulator/crystal-controlled RF oscillator. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iunie 6, 2010 Partajează Postat Iunie 6, 2010 Am terminat de dezmembrat modulul din receptorul R130. Iata ce a rezultat: In primele doua fotografii sunt module demontate de pe rotactor. Tuburile din imagine sunt 1J24 si 1J29. Link spre comentariu
Flor Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Ce frumoasa era electronica acum niste ani. Piese adevarate, nu gandaci storciti..Si plus ca se puteau repara mai usor, nu trebia sa iti f..ti ochii si sa mai faci ceva inainte, sa nu iti tremure mana, hi, hi..Da, sa bei cafea. Link spre comentariu
lorik199 Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Am terminat de dezmembrat modulul din receptorul R130. Iata ce a rezultatde curiozitate: de ce-ati dezmembrat receptorul? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum